مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سالانه ۱۳۰ تن شیره گیاه دارویی آنغوزه در کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود.
به گزارش کسب و کار نیوز، برداشت شیره آنغوزه از اواخر بهار و قبل از خشک شدن گیاه در مراتع استان آغاز و تا اواخر تابستان ادامه دارد. هنگام برداشت بوته آنغوزه از انتهای ساقه بریده می شود، در هر فصل بوته گیاه آنغوزه ۲۰ بار تیغ زده می شود و متوسط برداشت شیره ۸۰ گرم از هر بوته است .
گفتنی است، شیره گیاه آنغوزه در صنایع عطرسازی و دارویی کاربرد دارد.
انتهای پیام