رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برنامه این دانشگاه برای حمایت از مراکز رشد و فناوری دانشجویی گفت: دومین برج فناوری این دانشگاه در سال جاری راهاندازی میشود و میکوشیم با این کار مهارت افزایی و کارآفرینی دانشجویان را بالا ببریم.
سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: این دانشگاه ۱۴ هزار دانشجو دارد که ۵۰ درصد آنان در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول هستند.
وی با بیان اینکه ۱۳۰۰ دانشجوی جدیدالورود در سال جاری وارد دانشگاه امیرکبیر شدهاند و تعداد اندکی هم زمان ثبتنام قطعی دانشجوی این دانشگاه خواهند شد، افزود: احتمالاً تعداد دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه به حدود ۱۴۰۰ نفر خواهد رسید.
رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به همکاری وزارت علوم و سازمان سنجش برای جذب تعداد بیشتری دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بیش از ۲ تا ۳ هزار دانشجوی ارشد در سال جاری در دانشگاه امیرکبیر تحصیل خواهند کرد، ضمن اینکه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ دانشجوی مقطع دکتری هم در سال جاری به دانشجویانمان اضافه خواهد شد که در مجموع ۱۷۰۰ دانشجو در مقطع دکتری این دانشگاه تحصیل میکنند.
وی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۱۶ دانشکده است و در حال حاضر دارای بیشترین جمعیت دانشجویی، رشته و گرایش تحصیلی در میان دانشگاههای صنعتی کشور است، بهطوریکه هماکنون ۵۵۰ عضو هیأت علمی در این دانشگاه مشغول هستند.
رئیس دانشگاه امیرکبیر در خصوص اشتغال فارغالتحصیلان این دانشگاه گفت: بحث اشتغال در کشور موضوع مهمی است ولی فارغالتحصیلان دانشگاه امیرکبیر کمتر با مشکل عدم اشتغال روبهرو هستند، هرچند که مشکلات اقتصادی گریبانگیر کل جامعه است.
معتمدی تصریح کرد: برنامههای کارورزی بیشتری برای دانشجویان این دانشگاه در نظر گرفتهایم، ضمن اینکه افتتاح برج ابن سینا در ۲ سال پیش توانست در توسعه علم و فناوری و افزایش مراکز رشد وابسته به دانشگاه امیرکبیر تأثیر زیادی داشته باشد.
معتمدی با اشاره به رتبه بندی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سطح بین المللی و داخلی گفت: این دانشگاه اکنون در یکی از رتبه بندی های بینالمللی جایگاه ۴۰۰ را به خود اختصاص داده و از نظر ۴ رتبه بندی بین المللی جایگاه اول و دوم را در میان دانشگاههای داخلی دارد. ضمن اینکه برنامه داریم تا افق ۱۴۰۴ بتوانیم به رتبه ۱۰۰ جهان دست یابیم.
وی با اشاره به برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای حمایت از مراکز رشد و فناوری گفت: دومین برج فناوری این دانشگاه در سال جاری راهاندازی می شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه فرهنگ استخدامهای دولتی و فرهنگ پشت میز نشینی دیگر از بین رفته و نباید انتظاری در این بخش از دولت داشته باشیم، تصریح کرد: یکی از برنامه های اصلی این دانشگاه در سالجاری مهارت افزایی و کارآفرینی دانشجویانش است که البته یکی از راهحلهای مهم کشور در بخش اقتصاد مقاومتی به حساب میآید.
وی در پایان هدف اصلی دانشگاه امیرکبیر در سالجاری را برای دانشجویان کارشناسی مهارت آموزی آنها عنوان کرد و گفت: این موضوع در تمامی مقاطع مهم است ولی برای مهارت افزایی و ارتقا دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی هم برنامههایی را در نظر گرفته ایم.