دکتر حمزه امیری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که الان در کشور و در حوزه آموزشوپرورش و آموزش عالی وجود دارد این است که آموزشها متناسب با نیاز جامعه نیست و یا بهعبارتیدیگر فارغالتحصیلان ما عموماً یکسری مسائل تئوریک یاد میگیرند و پتانسیل ورود به بازار کار را ندارند.
وی اضافه کرد: این در حالی است که باید فارغالتحصیل پس از فراغت از تحصیل کسبوکاری را راهاندازی کند و این مشکل آموزش عالی کشور است درحالیکه در کشورهای توسعهیافته اینگونه نیست.
رئیس بنیاد علمی نخبگان لرستان بیان کرد: همه فارغالتحصیلان میخواهند جذب کارهای دولتی شوند؛ دولتی سنگین، حجیم و کمتحرک داریم درحالیکه باید دولت چابکتر باشد.
امیری با بیان اینکه کشور ما به اقتصاد نفتی وابسته است، افزود: در کشور ما فارغالتحصیلان کارآمد نیستند درحالیکه باید در فکر ورود به بازار کار و ایجاد کسبوکار برای خودشان باشند که یکی از راههای رفع این مشکل ایجاد استارتآپ است.
رئیس بنیاد علمی نخبگان لرستان با بیان اینکه توسعه استارتآبها در کشور یکی از قدمهای مؤثر و مهم به سمت اقتصاد دانشبنیان است، افزود: بر این اساس فارغالتحصیلان از یافتههای تئوری خود متناسب با بازار کار ایدههایی را ارائه و پرورش میدهند تا بتواند محصولی را تولید کنند. این محصولات میتواند سختافزاری، نرمافزاری و یا خدماتی باشد که در قالب آن برای خود و دیگران شغلی ایجاد و کسب درآمد کند.
وی با بیان اینکه کشور دارد به این سمت حرکت میکند و در دانشگاههای بزرگ کشور این حرکت آغاز و در استان ما نیز این مهم شروع شده است، افزود: نیاز مجموعههای علمی استان و دانشگاهها توجه بیشتری به این مقوله یعنی استارتآپهاست. در آموزشوپرورش به این سمت حرکت کنیم که دانشآموزان و دانشجویان با فضای کسبوکار آشنا شوند و از طریق تشکیل و برگزاری دورههای استارتآپ با مقیاس بینالمللی آن آشنا و ایدههای خود را بدهند و از طریق ایدهها به محصول برسند.
انتهای پیام