دکتر فرزین حلب چی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه مشکلی از نظر کمبود ظرفیت در خوابگاه مجردی نداریم اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پسران ۸ خوابگاه و برای دختران ۵ خوابگاه اختصاص داده است.
وی افزود: خوابگاه پسرانه ۱۲۰۰ نفر ظرفیت دارد که از این تعداد حدود ۸۶۰ نفر ساکن فعلی در خوابگاهها هستند و پیش بینی می شود با شروع سال تحصیلی جدید ۳۰۰ دانشجوی پسر به خوابگاه اضافه شوند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: خوابگاه دختران به طور تقریبی ۱۵۰۰ نفر ظرفیت دارد که از این تعداد ۱۱۰۰ نفر ساکن فعلی در خوابگاه ها هستند که پیش بینی میشود با ورود دانشجویان جدید الورود ۳۸۰ نفر به خوابگاه ها اضافه شوند.
حلب چی در ادامه به ظرفیت خوابگاههای خودگردان اشاره کرد و گفت: ظرفیت خالی برای دانشجویان دختر جدید الورود ۳۴۰ نفر و برای پسران ۴۲۰ نفر است.
وی اظهار داشت: اجاره بهای خوابگاههای هزینه ای با تعامل بیشتر با دانشگاه های شهر تهران همسان سازی شده و همچنین برای استقرار بیش از ۱۰۰ دانشجوی ورزشکار شرکت کننده در المپیاد ورزشی که در تابستان سال جاری اعزام شده اند، تمهیدات لازم برای سکونت آنها در نظر گرفته شده است.
حلب چی از بازسازی چهار خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در تابستان سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به منابع مالی محدود دانشگاه خوابگاه هایی که نیاز بیشتری به تعمیرات و تجهیز امکانات رفاهی داشتند در بازه زمانی چهل روزه نسبت به بازسازی ساختمان های گلستان های ۱ و ۲ دختران و بوستان ۵ و سمیه پسران اقدام شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم تقویت مشارکت خیران برای ورود به ساخت خوابگاههای دانشجویی تاکید کرد و افزود: ارتباط با خیرین و جلب توجه آنان برای ورود به ساخت خوابگاه ها به عنوان یک کار خیر، مهم و تاثیر گذار است و باید به آن توجه کرد.
حلب چی اظهار کرد: خوشبختانه در ماه های اخیر با رایزنی مسولین دانشگاه با مجمع خیرین سلامت یک خوابگاهی به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع و با ظرفیت ۵۰۰ نفر در دست ساخت است و پیش بینی می شود این پروژه تا دوسال آینده با نام “بوستان۶” به بهره برداری برسد.
وی افزود: کمک کردن به حوزه زیرساختهای تامین اسکان و خوابگاههای دانشجویی از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر بتوانیم در دوران دانشجویی شرایط مطلوبی به لحاظ زیرساختهای خوابگاهی برای دانشجویان مهیا کنیم قطعا در سالهای آینده بازخورد مثبت آن به جامعه بر میگردد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: بسیاری از ساختمان های خوابگاه های متاهلی به علت فرسودگی بیش از حد از مدار خارج شده اند و در این حوزه به مشارکت خیرین نیازمند هستیم.
وی ادامه داد: اعضای هیات رییسه دانشگاه به طور نمادین، هریک سوییت را برای باسازی به عهده گرفتند که برآورد هزینه آن ۳۰ میلیون تومان است که مقرر شد با کسر از حقوق دوساله از اعضای هیات رییسه انجام شود.
حلب چی در پایان یادآور شد: اسامی پذیرفته شدگان ورودی جدید سال ۹۸-۹۷ به تازگی از سوی سازمان سنجش منتشر شده و هنوز تعداد متقاضیان خوابگاه ها دانشجویی به طور دقیق مشخص نیست.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان از خیرین درخواست کرد که با ورود به حوزه ساخت خوابگاهها خصوصا خوابگاههای ویژه دانشجویان متاهل، در رفع مشکل کمبود خوابگاهها کمک کنند.
انتهای پیام