صفحه اصلی / اجتماعی / جامعه و شهری / وقوع ۲۵ هزار حادثه طی دو سال اخیر در پایتخت
وقوع ۲۵ هزار حادثه طی دو سال اخیر در پایتخت

وقوع ۲۵ هزار حادثه طی دو سال اخیر در پایتخت

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر با اشاره به وضعیت عدم ایمنی پروژه‌های عمرانی در حال ساخت از وزارت تعاون خواست که نسبت به پلمب کارگاه‌های ناایمن اقدام کند.

صدر اعظم نوری عضو شورای شهر پنجم تهران

به گزارش کسب و کار نیوز، زهرا صدراعظم نوری صبح امروز در نطق پیش از دستور خود گفت: سال‌هاست که اخبار ناگواری درمورد حوادث غیرطبیعی در هر گوشه این شهر می‌شنویم. متاسفانه با وجود اقدامات متعدد باز هم شاهد این اتفاقات هستیم.

وی افزود: آمار بالای حوادث کار از جمله حوادث رانندگی، آتش سوزی، نشت گاز، سقوط از داربست و … نشان دهنده یک خطر است که یا ریشه در نبود قانون دارد و یا ریشه در عدم نظارت در حسن اجرای قوانین و باید این مساله بررسی شود.

صدراعظم نوری با بیان اینکه برخی حوادث نیز به دلیل تعدد سازمان‌های مسئول و سردرگمی در حوزه اجرا و نظارت رخ می‌دهد و آمار بالایی را به خود اختصاص داده، گفت: در همین راستا وضع نابسامان پروژه‌های عمرانی و ساختمانی شهر با وجود داشتن متولیان قانونی، اجرایی و نظارتی بازهم همواره کام شهر و شهروندان را تلخ می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر از آمار حریق بگذریم بیش از ۲۵ هزار حادثه با عناوین مختلف در دو سال اخیر رشد که منجر به کشته یا مصدوم شدن جمع کثیری از شهروندان شده است،اظهارکرد: این مساله نشان می‌دهد که باید راهکار عاجلی را برای پیشگیری از بروز اینگونه حوادث بیندیشیم.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر با بیان اینکه یکی از مطالبات مهم و به‌حق تهرانی‌ها از نمایندگان خود در شورای شهر این است که از حقوق آن‌ها در مقابل ساختمان‌هایی که بدون رعایت ضوابط ایمنی ساخته می‌شوند، دفاع کنند، گفت: حوادثی که در چند روز اخیر رخ داده هشدار جدی نسبت به بی‌توجهی به ضوابط و مقررات ایمنی و ساختارشکنی توسط برخی نهادها، دستگاه‌های دولتی و خصوصی است که منافع خود را به منافع عمومی ترجیح می‌دهند.

وی اضافه کرد: حریق برج پارامیس و حادثه ساختمانی مربوط به تعاونی مسکن بسیج متاسفانه هردو به دلیل نقص در نظام پایش ساخت و ساز در مراحل طراحی اجرا و بهره برداری رخ داد و خسارات مالی و جانی غیرقابل توجیهی را وارد کرده است. وجود سیستم مدیریت یکپارچه بین ارکان متولی تصمیم‌گیری از جمله شهرداری، شورای شهر، سازمان نظام فنی مهندسی و … می‌تواند در کاهش اینگونه مخاطرات موثر باشد.

صدراعظم نوری با بیان اینکه به عنوان نماینده مردم و به استناد به ماده ۳۵ قانون نظام مهندسی از وزیر راه و شهرسازی انتظار دارم که به عنوان ناظر عالی بر اجرای مقررات ملی ساختمان برای حل ریشه‌ای مشکلات موجود اقدام عاجلی انجام دهد، گفت: از وزیر تعاون و اداره کل بازرسی این وزارتخانه نیز انتظار می‌رود که برای پلمب کارگاه‌های ساختمانی فاقد ایمنی اقدام کنند همچنین از شهرداری تهران خواسته می‌شود که تدابیر موثر و لازمی را برای حفظ شهر از بروز اینگونه خطرات بیندیشد و از مجلس و رئیس شورای عالی استان‌ها نیز انتظار داریم که با توجه به گذشت بیش از نیم قرن از تصویب قوانین، شرایط نوین ساخت و ساز و مظاهر جدید ناایمنی را با اصلاح و بازنگری در قانون لحاظ کند تا شاهد بروز حوادث و خطرات نباشیم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

بیش از ۳۴۳ هزار نفر در صف دریافت تسهیلات ازدواج هستند

به گزارش کسب و کار نیوز ، انسیه کتابچی معاون برنامه ریزی پایش و ارزیابی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.