صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / تلاش برای ایجاد ۳۱ دانشگاه جامع ملی تربیت معلم در مراکز استان‌ها
تلاش برای ایجاد ۳۱ دانشگاه جامع ملی تربیت معلم در مراکز استان‌ها

رئیس دانشگاه فرهنگیان خبر داد

تلاش برای ایجاد ۳۱ دانشگاه جامع ملی تربیت معلم در مراکز استان‌ها

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان این‌که تلاش می‌کنیم قطب‌های مهم تربیت معلم را در استان اردبیل راه‌اندازی کنیم، از برنامه‌ریزی برای ایجاد 31 دانشگاه جامع ملی تربیت معلم در مراکز استان‌ها خبر داد.

 

 حسین خنیفر در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه استان اردبیل از لحاظ دسترسی به سایر استان‌ها و آب و هوا دارای شرایط مطلوبی است، گفت: تلاش می‌کنیم قطب‌های مهم تربیت معلم را در استان اردبیل راه‌اندازی کنیم.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه فرهنگیان در ۱۰ استان کشور دارای مقطع تحصیلات تکمیلی است، افزود: تصمیم داریم مقطع تحصیلات تکمیلی را در استان اردبیل نیز رونق بخشیم.

خنیفر با بیان اینکه توسعه دانشگاه فرهنگیان در استان اردبیل در سرلوحه کار ما قرار دارد، تصریح کرد: معلمی که دوره‌های فنون تدریس، کارورزی، مشاوره و غیره را سپری نکند، نمی‌تواند معلم خوبی باشد که در این راستا برنامه‌ریزی‌های مناسبی انجام گرفته است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه کار معلمی یک اتفاق نیست، بلکه یک توفیق است، تاکید کرد: ما به دنبال تربیت معلم قیمتی هستیم، نه اینکه به هر قیمتی معلم تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر جلوی دوره‌های یک ماهه و دو ماهه گرفته شده و اجازه نمی‌دهیم معلمی با این دوره‌ها وارد کلاس درس شود، خاطرنشان کرد: با تمهیدات انجام شده این دوره‌ها به یک سال افزایش یافته‌اند.

خنیفر همچنین از تلاش برای ایجاد ۳۱ دانشگاه جامع ملی تربیت معلم در مراکز استان‌ها خبر داد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور ضمن تقدیر از مساعدت دانشگاه محقق اردبیلی به دانشگاه فرهنگیان، گفت: ما مدیون دانشگاه محقق اردبیلی هستیم و امیدواریم با افزایش همکاری‌های میان دو دانشگاه شاهد اقدامات ماندگار در استان اردبیل باشیم.

عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به سابقه فعالیت‌های رئیس دانشگاه فرهنگیان، افزود: حضور دکتر خنیفر در دانشگاه فرهنگیان قطعا منشا خیر و برکت برای این دانشگاه خواهد بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های ارزشمند دانشگاه فرهنگیان، گفت: حضور مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان نیز نشان از اهمیت و توجه ایشان به این دانشگاه و ادای احترام به معلمان بود.

حبیبی با بیان اینکه ما تربیت یافته معلمان هستیم، تاکید کرد: در همین راستا برای تربیت معلمان آینده کشور نیز به نحو احسن تلاش می‌کنیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی همچنین از آمادگی این دانشگاه برای میزبانی برنامه‌های فرهنگی دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل نیز با بیان اینکه در مدت دو سال فعالیت در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل فعالیت فرهنگی خوبی انجام شد، گفت: جای خرسندی است که در دانشگاه فرهنگیان اعتماد خاصی به نهاد رهبری وجود دارد.

وی با تاکید بر توسعه همه‌جانبه دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل، افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تربیت نسل سالم دارای دغدغه است که امیدواریم در مسائلی همچون ماده ۲۸ به نهاد مسئولیت داده شود.

حسنی ایجاد مقطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه فرهنگیان استان را ضروری دانست و گفت: معلم‌ها برای کشور ما ماندگار هستند و ما نیز باید قدردان آنها باشیم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

۲۵۰ همت سرمایه در نیمه نخست ۱۴۰۳ در بنادر جذب شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حسین یداللهی» با اشاره به رویکردهای نوین سرمایه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.