محمد رضا پورمحمدی در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه تبریز افزود: در پایان اولین دوره ریاستم به دلیل خستگی خواستار کنارهگیری شدم، اما با شرط حق استعفا، مجددا برای این کسوت انتخاب شدم.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی در ادامه با اشاره به رویکردهای مهم دانشگاه، عنوان کرد: تدوین آیین نامه برای انتخاب روسای دانشکدهها اولین کاری که بود انجام دادم، اکثر مدیران و روسای دانشکدهها و هیات ممیزه، همگی منتخب اساتید و اعضا بوده و تنها جایی که انتخاب از پایین به بالا انجام میشود، دانشگاه است.
پورمحمدی با اشاره به تدوین برنامه تحول راهبردی و طرح ارتقاء دانشگاه گفت: تلاشها در راستای حرکت براساس برنامه راهبردی و رساندن دانشگاه تبریز به تراز ۲۰۰ دانشگاه برتر بوده است، در دانشگاه ما اصل بر شایسته سالاری بوده و سعی کردهایم در مدیریت نیز این اصول را مبنا قرار دهیم.
وی در ادامه با اشاره به آزادی بیان و اندیشه در دانشگاه، تصریح کرد: بیشترین کرسیهای آزاد اندیشی، در دانشگاه ما برگزار شده و بیش از ۱۵۰۰ برنامه سیاسی و فرهنگی داشتهایم، به طوری که دانشگاه دستخوش مشکلات سیاسی و باشگاه احزاب نشده است.
پورمحمدی در بخش دیگری از سخنانش، تجاری سازی دانش و همکاریهای علمی بینالمللی را جز دو الویت مهم در دوره ریاستش دانست و افزود: در این راستا ۱۵۶ نفر دانشجوی خارجی در سال جاری جذب و با ۵۷ دانشگاه مشترک دنیا، تفاهمنامه مشترک، امضا کردهایم. برگزاری ۲۵ دوره دانش افزایی برای دانشجویان کشورهای مختلف و کسب رتبه پنجم دانشگاههای جامع کشور از دستاوردها در طول این پنج سال بود که برخی ارتقاء در رتبهبندیهای بینالمللی و ارتقاء را نمیبینند.
وی خاطرنشان کرد: در طول پنج سال گذشته، یک نفر به تعداد کارکنان دانشگاه اضافه نشده، اما اعضای هیات علمی از حدود ۶۰۰ نفر به ۸۷۵ نفر رسیده است.
گفتنی است، محمدرضا پورمحمدی از این پس به عنوان سفیر علمی ایران در ترکیه و اوکراین، مشغول به خدمت خواهد بود.
انتهای پیام