صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / ولایتی: آینده پزشکی ایران به افزایش اعتماد میان پزشک و بیمار بستگی دارد
ولایتی: آینده پزشکی ایران به افزایش اعتماد میان پزشک و بیمار بستگی دارد

ولایتی: آینده پزشکی ایران به افزایش اعتماد میان پزشک و بیمار بستگی دارد

رییس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: آینده پزشکی ایران به افزایش اعتماد متقابل میان پزشک و بیمار و جلوگیری از خدشه به این اعتماد بستگی دارد.

دیدار رشید مرادف،وزیر امور خارجه ترکمنستان با  علی اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل

به گزارش کسب و کار نیوز در خصوص حوادث اخیر مرتبط با امنیت پزشکان در برخی از مراکز درمانی و ارایه راهکاری برای تامین امنیت پزشکان، اظهار کرد: بدون تردید کشورما  جزو امن‌ترین کشورهای دنیاست و به تبع تمام مشاغل امنیت دارند. مردم ما نیز قدردان پزشکان هستند و اگر گاهی اتفاقی می‌افتد، از طرف اشخاصی است که عزیز خود را از دست داده و اعصاب‌شان متشنج شده و بنابراین حرکات‌شان ممکن است از روی عصبانیت باشد. بنابراین هم بیمار و هم پزشک باید صبر و حوصله داشته باشند و مراقبت‌های لازم در این زمینه صورت گیرد.

وی همچنین در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره آینده بازار کار پزشکان، اظهار کرد: البته موضوع “بازار”، لغت چندان مناسبی در شأن پزشک نیست و لازم است به کار برده نشود.

وی با بیان اینکه بیماران  بخش مهمی از مسائل خصوصی خود را با اعتماد به پزشکان مطرح می‌کنند، افزود: پزشکان وظیفه دارند حافظ اسرار بیماران باشند. پزشک یک وسیله است و مهم‌ترین کارش تشخیص بیماری و تجویز داروست، خدا در این دارو شفا قرار داده و پزشک از روی دلسوزی و صبر و حوصله و دانشی که دارد به حرف بیمار گوش می‌دهد. بنابراین بخش اعظم مداوای بیماران به رابطه خوب میان پزشک و بیمار بازمی‌گردد که روی این اصول پیاده‌سازی شده است.  بنابراین آینده پزشکی ایران به افزایش اعتماد متقابل میان پزشک و بیمار و جلوگیری از خدشه به این اعتماد بستگی دارد.

رییس بیمارستان مسیح دانشوری همچنین در رابطه با مشکلات ناشی از تحریم‌ها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و تاثیر آن بر فرایند پیوند اعضا در بیمارستان مسیح دانشوری، اظهار کرد: تجربه ثابت کرده که هر وقت ما به خودمان متکی بوده، اعتماد به نفس داشته و خودکفا بودیم، همچنین در زمینه انتقال دانش فعال بودیم، توانستیم کارهای خوبی انجام دهیم. بهترین مثال در این زمینه امکانات دفاعی است که از ابتدای انقلاب تا به حال کشورهای غربی حتی کوچک‌ترین شیء که با واسطه هم باشد، نتوانستند به ما بدهند و این محرومیت از دریافت امکانات دفاعی موجب شده که ایران جزو ۱۰ قدرت جهانی صاحب امکانات دفاعی درجه یک باشد و ما به این خودکفایی رسیدیم. کارهای دیگر هم سخت‌تر از این نیست، اگر ما به خودمان اعتماد داشته و خودکفا باشیم، همچنین خودمان را از انتقال علوم و تکنولوژی محروم نکنیم، کارهای ارزشمندی انجام می‌دهیم. تکنولوژی تنها در آمریکا خلاصه نشده که با تحریم اتفاقی رخ دهد.

ولایتی در خاتمه با تاکید بر اینکه تحریم‌ها نشان داده که اگر تحریم شوندگان مقاومت کنند، تحریم‌کنندگان شکست می‌خورند، افزود: در کنار این مسایل با حفظ استقلال و عزت، کارهای ارزشمندی انجام خواهیم داد مانند فعالیت‌های هسته‌ای. در پزشکی هم باید علاوه بر جستجوی راه‌های مختلف، بیش از هر چیز به خودمان متکی باشیم.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با تحریم داروهای سل و آسم، گفت: ما در داخل کشور هم داروی سل و هم آسم را تولید کرده‌ایم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رشد حدود ۳۰ درصدی صدور مجوز تولید دارو در سال ۱۴۰۲

به گزارش کسب و کار نیوز ، دکتر حسین شمالی با بیان این مطلب اظهار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.