دکتر علی شریفنژاد در گفتوگو با ایسنا، افزود: در برهه زمانی که مسوولیت معاونت پژوهشی پژوهشگاه را بر عهده داشتم در بحث سیاستگذاری به اتفاق رضا قراخانلو ایدههای جدید و پروژههای کلانی را مطابق با سیاستهای علمی کشور طراحی کردیم و همچنین مرکز ملی فناوریها و نوآوریهای ورزش کشور را راهاندازی کردیم که بعد از این طرحهای پژوهشی در این مرکز انجام خواهد شد.
وی گفت: یکی از اولویتها و برنامههای پژوهشگاه در آینده اجرای طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی دستگاههای اجرایی با مشارکت دانشگاهها و اعضای هیات علمی دانشکدههای تربیت بدنی سراسر کشور است. همچنین اجرای طرحهای تحقیقاتی با مشارکت دانشگاههای خارج از کشور از دیگر برنامههای پژوهشگاه است که در حال حاضر ۵ طرح تحقیقاتی و پژوهشی در دست اجراست.
سرپرست جدید پژوهشگاه علوم ورزشی خاطرنشان کرد: حمایت از متخصصان و پژوهشگران جوان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای علوم ورزشی به عنوان کمک محقق در اجرای طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی پژوهشگاه از دیگر برنامههایی است که به جد دنبال عملیاتی کردن این طرح هستیم تا از این طریق بتوانیم به نیازهای پژوهشی ورزش کشور پاسخگو باشیم.
شریفنژاد در پاسخ به این پرسش که پژوهشگاه در طی چند سال اخیر چقدر در روند علمی کردن ورزش موفق بوده است، تصریح کرد: پژوهشگاه طی ۲۰ سال اخیر در جهت رفع نیازهای پژوهشی ورزش کشور و برقراری ارتباط نزدیک با دستگاههای اجرایی و فدراسیونها تلاشهای زیادی انجام داده و تمام طرحهایی که از طرف فدراسیونها و دستگاههای اجرایی به پژوهشگاه سفارش شده است، تا به الان در اجرای وظایف خود کوتاهی نکرده است. البته هدف ما بر این است که این فعالیتها را تداوم ببخشیم و با شتاب بیشتری انجام دهیم.
وی در پایان گفت: زمانی که پژوهشگاه کار خود را شروع کرد، نزدیک به ۷ نفر عضو هیات علمی و کارمند داشت، اما در حال حاضر ۲۲ عضو هیات علمی و نزدیک به ۴۴ کارمند در بخشهای مختلف پژوهشگاه همکاری دارند. امیدوارم در آینده شرایطی فراهم شود تا با برقراری ارتباط نزدیک و منسجم با دستگاههای اجرایی ورزش کشور بتوانیم مسیر علمی کردن ورزش را نسبت به گذشته هموارتر کنیم.
انتهای پیام