به گزارش ایسنا، تجزیه و تحلیلهای آماری نشان میدهد جوانان در این گروه سنی دو برابر بیشتر از سایر افراد جامعه آنلاین میشوند و به طور میانگین معادل بیش از دو شبانه روز کامل از هفته را در اینترنت سپری میکنند. همچنین این جوانان هر ۱۲ دقیقه گوشیهای خود را چک میکنند.
این دادهها همچنین حاکی از یک شکاف نسلی دیجتالی است چرا که در مقایسه با ۱۸ درصد از جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله که معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار جوان انگلیسی میشود که بیش از ۵۰ ساعت در هفته آنلاین هستند، تنها یک درصد از کاربران بالای ۶۵ سال و شش درصد از ۵۵ تا ۶۴ سالهها این زمان را در اینترنت سپری میکنند.
کارشناسان ضمن ابراز نگرانی نسبت به تاثیرات منفی گوشیهای همراه، تبلتها و رایانههای شخصی بر روابط، بازده و سلامت روان افراد اعلام کردهاند که ۱۵ درصد از جوانان نسبت به سودمندی و کارایی بیشتر خود به هنگام عدم دسترسی به اینترنت و ۱۹ درصد نیز به تمرکز بیشتر خود اذعان کردهاند. بیش از نیمی از آنها نیز اعتراف کردهاند که این وسایل گفتوگوهای رو در روی آنها با خانواده و دوستان را مختل میکند.
در حال حاضر ۹۵ درصد از جوانان در گروه سنی ذکر شده از گوشیهای هوشمند خود برای آنلاین شدن استفاده میکنند در حالی که این آمار برای ۶۵ تا ۷۴ سالهها ۲۲ درصد و برای بزرگسالان ۷۰ درصد است.
همچنین زنان جوان نسبت به مردان جوان انگلیسی بیشتر به گوشیهای خود اعتیاد داشته و روزانه یک ساعت بیش از مردان آنلاین میشوند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، در مجموع نسل جوان بیش از بزرگسالان به هنگام فعالیتهای خانوادگی یا در جمع دوستان از گوشیهای هوشمند خود استفاده میکنند به طوری که در مقایسه با آمار ۴۱ درصدی بزرگسالان، تنها ۲۱ درصد از جوانان معتقدند که استفاده از گوشی به هنگام تماشای تلویزیون با دیگران کار پسندیدهای نیست و نیمی از جوانان استفاده از گوشیهای خود به هنگام صرف وعده غذایی را قابل قبول می دانند که در مقایسه با آمار ۱۷ درصدی بزرگسالان بسیار بیشتر است.
انتهای پیام