محمد نعیم امینی فرد در گفت وگو با ایسنا- اظهار کرد: راه اندازی رشته صنایع دستی در دانشگاه ولایت و ایجاد تعاونی و شرکت های عرضه کننده سوزن دوزی در نقاط مختلف کشور و خارج از آن با برند ایرانشهر در کنار ثبت جهانی شهر سوزن دوزی از اهداف و برنامه های آینده است و انجام بیمه بانوان سوزن دوز هم قابل تحقق خواهد بود.
وی ادامه داد: برند سازی هنر و اعجاز دستان بانوان بلوچ و ثبت ایرانشهر به عنوان خاستگاه جهانی سوزن دوزی امری قابل تحقق است.
امینی فرد بیان کرد: نقش بانوان این خطه از جمله بانو مهتاب نوروزی در این باره اهمیت زیادی دارد.
نماینده مردم ایرانشهر در ادامه گفت: این استان به دلیل وسعت و پیشینه خود ظرفیت های بسیاری در زمینه صنایع دستی دارد که باید از آنها استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: هم اینک ۲۲ رشته صنایع دستی بومی و مزیت دار در این استان وجود دارد که از جمله آنها می توان به سوزن دوزی، سکه دوزی، حصیر بافی و سفال کلپورگان در بلوچستان، خولک بافی، انواع سفال و سیاه دوزی در سیستان و نیز دوخت لباس های محلی و ساخت زیورآلات سنتی اشاره کرد.
امینی فرد تاکید کرد: صنایع دستی ایرانشهر با توجه به مشتریان داخلی و خارجی که دارد می تواند برای اقتصاد این منطقه مثمرثمر باشد، بنابراین برای صادرات صنایع دستی از جمله هنر سوزن دوزی زنان بلوچ در بازارجهانی نیازمند برند اختصاصی هستیم تا این محصولات با کیفیت بالا در بازار جهانی عرضه شود.
انتهای پیام