بر اساس این پژوهش ها، هوش مصنوعی نه تنها از روی علائم کلی شخصیت افراد، بلکه از روی مواردی مثل صدا و دستخط نیز می تواند افراد افسرده را تشخیص دهد.
روش کار پژوهشگران برای استفاده از هوش مصنوعی چگونه است؟
به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از کالاسودا، پژوهشگران دانشگاه ام آی تی شبکه هوش مصنوعی منحصر به فردی را برای تشخیص افسردگی طراحی کردهاند. این سیستم چه ویژگی هایی دارد؟
_این روش بدون سوال های متعدد و به سهولت مشخص می کند که فرد افسرده است یا خیر
_تشخیص افسردگی از طریق بررسی هوش مصنوعی می تواند روشی باشد که برای درمان دیگر بیماری ها نیز قابلیت استفاده دارد
_در روش مبتنی بر هوش مصنوعی می توان به طبقه بندی سریع اطلاعات امیدوار بود
_پژوهشگران در مؤسسه فناوری ماساچوست معتقدند نخستین نشانههای روحی افراد مانند خوشحالی، ناراحتی، هیجان یا شرایط ذهنی خاص از جمله افسردگی از روی مکالمات فرد قابل تشخیص هستند
_نکته مهم و جالب در خصوص این طرح را می توان امکان بررسی شرایط افسردگی فرد، پیش از وضعیت فعلی دانست
_فناوری مذکور توانایی این را دارد که مشکلادت گذشته را بررسی و موارد جدید را یادآوری کند
_ پژوهشگران برای دستیابی به مسائل مبتنی بر هوش مصنوعی از مدلسازی متوالی استفاده کردند تا بتوانند ۱۴۲ مکالمه را از نظر صوتی و محتوای آن تحلیل کنند
_نکته جالب در خصوص این طراحی را می توان مطالعه افراد افسرده دانست
_این شبکه عصبی مصنوعی می تواند برخی از واژهها را با الگوهای خاص صحبت کردن، بررسی کرده و تطبیق دهد.
محققان در این خصوص چه می گویند؟
پژوهشگران می گویند واژههایی مانند ناراحتی، غم و بیحسوحالی با سیگنالهای صوتی یکنواخت و آهسته و کند مرتبط هستند. برای مثال افراد افسرده آهسته تر از دیگران یا با نگرانی بیشتری سخن می گویند.
این سیستم با تحلیل صحبتهای افراد، تصمیم میگیرد که آیا این الگوها نشاندهنده افسردگی هستند یا خیر. به نظر شما این روش برای درمان افسردگی موثر است؟ به نظر می رسد این روش تا ۷۷ درصد تشخیص درست می دهد. این حجم از تشخیص درست در نوع خود خیره کننده و منحصر به فرد است.