صفحه اصلی / ورزشی / سایر رشته های ورزشی / سرمربیان دوچرخه‌سواری مسئولیت نتایج ضعیف بازی‌های آسیایی را بر عهده گرفتند
سرمربیان دوچرخه‌سواری مسئولیت نتایج ضعیف بازی‌های آسیایی را بر عهده گرفتند

سرمربیان دوچرخه‌سواری مسئولیت نتایج ضعیف بازی‌های آسیایی را بر عهده گرفتند

سرمربیان تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری سرعت و استقامت ایران مسئولیت نتایج ضعیفی که در بازی‌های آسیایی 2018 به دست آمد را بر عهده گرفتند.

هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ - دوچرخه سواری

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد ابوحیدری، سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری سرعت پس از ناکامی رکابزنان سرعتی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ بیان کرد: بعد از نتایج خوبی که در بازی‌های داخل سالن آسیا گرفتیم اردوهای خوبی را ترتیب دادیم و رکابزنان هم رکوردهای خوبی را ثبت کردند. حالا ما می‌خواستیم نه برای مدال طلا ،‌ بلکه  برای مدال‌های دیگر تلاش کنیم اما فکر می‌کنم جو  بازی‌های آسیایی رکابزنان ما را گرفت و نتوانستند عملکرد خودشان را نشان دهند. پس از آنکه در ماده تیم اسپرینت نتوانستیم نتیجه بگیریم رکابزنان از لحاظ روحی دچار مشکل شدند.

او ادامه داد: شاید مشکلات اقتصادی و تحریم روی رشته‌های دیگر تاثیر نداشته باشد اما بر روی دوچرخه‌سواری بسیار تاثیرگذار است. فدراسیون در حد توان ما را حمایت کرد اما اگر ما پیست چوبی داشتیم می‌توانستیم نتایج خیلی بهتری بگیریم. با این حال تمام مسئولیت را از لحاظ فنی به گردن می‌گیرم و اگر بعد از مسابقه هم بلافاصله استعفا دادم به این دلیل بود که رکابزنان ما دچار بحران شده بودند و تمام تلاشم را کردم که ترکش سمت من بیاید نه ورزشکاران.

ابوحیدری در پاسخ به این پرسش که چرا به جای حضور در مسابقه‌های متعدد ترجیح داد در مالزی اردو داشته باشد، تاکید کرد: از آنجا که ما پیست چوبی در ایران نداریم، بنابراین تمرین در پیست چوبی به حضور در مسابقه ارجحیت داشت چرا که تکنیک‌ها در پیست چوبی بسیار متفاوت از پیست سیمانی است. بله اگر ما پیست چوبی در ایران داشتیم، در آن صورت می‌توانستیم به راحتی در مسابقه‌های متعددی شرکت کنیم.

رسول هاشم کندی سرمربی تیم ملی استقامت و نیمه استقامت ایران نیز در مورد ناکامی رکابزنان خود گفت: با وجود تمام تلاش‌هایی که انجام گرفت، در کسب نتیجه در بازی‌های آسیایی موفق نبودیم دلایل مختلفی دارد و آن بخش که به کادر فنی مرتبط است را به گردن می‌گیرم.

او ادامه داد: بخشی از عدم کسب نتیجه دلخواه به نداشتن زیرساخت‌های لازم برمی‌گردد.  ما همچنین باشگاه‌های متعددی را هم از دست دادیم. ۴ سال قبل فعالیت باشگاه‌ها بسیار در نتیجه‌گیری تاثیرگذار بود چرا که ورزشکاران در تورهای مختلف آسیا شرکت می‌کردند اما در این دوره که ما باشگاه‌ها را نداشتیم از طرفی دیگر کشورهای آسیایی نیز پا را فراتر گذاشته بودند و در تورهای اروپایی شرکت می‌کردند و در نهایت نتیجه ضعیفی کسب شد. البته این موارد نمی‌تواند بهانه باشد و من به عنوان سرمربی تیم ملی استقامت و نیمه استقامت مسئولیت تمام نتایج را بر عهده می‌گیرم و در کمیته فنی هم در مورد آن بحث شد سعی می‌کنیم که تمام مواردی که نیاز است به کار بگیریم را انجام دهیم و در مسابقه‌های آتی جبران کنیم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

وزنه برداری

تلاش ما رسیدن به مدال آسیایی وزنه برداری بانوان است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,  اکبر خورشیدی درباره ی عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.