علی فرجی در گفتوگو با ایسنا، در مورد اینکه آیا داروهای بیماران خاص به ویژه بیماران سرطانی در داروخانه هلال احمر موجود است یا خیر؟ گفت: بیشتر داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی، پیوندی، دیالیزی، بیماران ام اس و … در داروخانههای مرکزی هلال احمر، فوق تخصصی(تک نسخهای)، مرکزی شماره دو تهرانپارس و جزیره کیش تحت پوشش سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر موجود است و این داروخانهها خدمات دارویی را به واسطه اعتبار ملی و نشان بینالمللی هلال احمر در راستای کاهش آلام بیماران و مراجعین به آنها ارائه میکنند.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در مورد چرایی کمبود دارویی نیز اظهار کرد: برخی از مشکلات و کمبودهای کشوری در زمینه دارو به دلیل وجود تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان است؛ به طوری که امروزه برای خرید دارو و انتقال ارز به سایر کشورها مشکلاتی وجود دارد که البته امیدواریم با تدابیر مسئولان محترم این مسئله برطرف شود. ضمن اینکه سازمان تدارکات پزشکی نیز تمام توان خود را به کار گرفته تا سبد دارویی کاملی را فراهم و تأمین کند تا خدایی ناکرده این شائبه ایجاد نشود که دارویی برای درمان بیماران وجود ندارد.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی تهیه و تأمین مواد اولیه برای تولید دارو در داخل کشور نیز با مشکلاتی مواجه شده است که این امر گاهی موجب کاهش تولیدات داخلی و به دنبال آن منجر به کمبود در سطح کشور میشود. همچنین موضوع نقدینگی شرکتهای تولیدی، شرکتهای پخش و واردکنندگان و برگشت نقدینگی که گاهی به ۵۵۰ روز هم میرسد دلیل دیگری برای بروز موضوعاتی از این دست است.
فرجی با اشاره به فعالیت شرکتهای داروسازی سها و تجهیزات پزشکی هلال ایران نیز افزود: این شرکتها در حال حاضر با ظرفیت بالایی در حال تولید اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی بیماران است و تلاش میشود با تولید محصولات راهبردی،نقش بارزی در نظام بهداشت و درمان کشور ایفا کند.
انتهای پیام