به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، محمد فرهادی رئیس هیئت امنای بنیاد خیریه شنوایی شفا بخش در آیین امضای تفاهم نامه اعطای کمک هزینه کاشت حلزونی با بیان اینکه ۲۶ سال است که به همت همکاران اساتید و پزشکان متخصص کاشت حلزون را به منظور رفع معلولیت شنوایی در کشور انجام میدهیم. حتی افرادی هستند که به صورت ثانویه ناشنوا شدند که میتوانند از این کاشت استفاده کنند.
وی افزود: در زمینه ساخت پروتز های حلزونی در کشور فعالیت کردیم و قسمت بیرونی دستگاه ها که حساستر از قسمتهای دیگر است را با موفقیت ساختیم و امید است تا به همت متخصصین و پزشکان قسمت درونی این دستگاهها هم در ایران ساخته شود چرا که شرکتهای دانش بنیانی هستند که میتوانند در این زمینه ما را یاری کنند.
وی در ادامه گفت: تاکنون حدود ۱۰۰۰۰ کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده است. ایران جزو معدود کشورهایی است که در ۲۰ سال گذشته جز ده کشوری است که کاشت حلزونی انجام داده است.
به گزارش کسب و کار نیوز، در ادامه محمد اجل لوییان مدیرعامل بنیاد خیریه شفابخش با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۰۰۰ عمل کاشت حلزونی در کشور انجام میشود گفت: این تعداد بر اساس این است که سالیانه با نرخ جمعیت فعلی، ۱۵۰۰ نفر به این جمع اضافه می شوند و این مسئله موضوعی ملی است که باید به آن توجه شود.
او افزود: انجام جراحی توانبخشی تامین قطعات بعد از کاشت از موضوعات بسیار مهمی در بحث کاشت حلزون است چراکه برخی به دلیل خرابی این دستگاه برای مدت شش تا یکسال دوباره ناشنوا میشدند که این مسئله از ضرورت هایی است که باید به آن رسیدگی شود.
وی تاکید کرد: از سال ۹۵ بنیاد خیریه با مجوز وزارت کشور به عنوان یک ان جی او فعالیت کرده و در سال ۹۵ و ۹۶ خدماتی را در این زمینه ارائه داده همچنین از کمکهای مردمی و سازمان نهادی مرتبط استفاده کرده است.
اجل لوئیان در ادامه افزود: افتخار میکنم که دیگر در ایران کودکی نیست که به دلیل ناتوانی مالی خانوادهاش، کاشت کودک ناشنوا به تعویق بیفتد و خانوادهای نیست که فرزندش به دلیل ناتوانی مالی دوباره ناشنوا شود.
مدیرعامل بنیاد خیریه شفا با بیان اینکه خانوادههایی که فرزندان ناشنوا دارند در این مدت شناسایی شدهاند افزود: ۱۵۰۰ نفر از این خدمات استفاده میکنند که در سال ۹۶ و ۹۷ خدمات پیشگیری برای جلوگیری از تولد کودک ناشنوا شروع شده تا دیگر خانواده ها سابقه تولد فرزند ناشنوا را داشتند فرزندان بعدیشان ناشنوا به دنیا نیایند.
وی با اشاره به مجموعه خدمات برای کاشت حلزون گفت: بیش از ۲۰۰۰ نفر خدمات صورت گرفته که ۴۸۵ نفر کاشت حلزون داشته اند و بیش از ۱۵۰۰ نفر از خدمات پس از کاشت استفاده میکنند که تا کنون ۲۰۱ نفر از خدمات پیشگیری تولد نوزاد ناشنوا استفاده کردهاند.
وی با بیان اینکه این ستاد تاکنون ۳۵ هزار میلیارد ریال هزینه داشته است گفت: در طول بیش از یک سال فعالیت حدود ۵ میلیارد ریال از طریق یاری کمکهای مردمی و خرد بوده است و بقیه هزینه ها با یاری بیدریغ ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام شده است.
به گزارش کسب و کار نیوز، همچنین محمد مخبر، رئیس ستاد فرمان امام (ره) نیز در بخشی از سخنان خود با ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد، محوریترین فعالیت ستاد فرمان امام را اشتغالزایی دانست و افزود: تاکنون ۴۰۰ هزار فرصت شغلی را سامان دهی کردیم و بیش از ۲۶ خدمت در قالب کمک به بیماران سرطانی مدارس، جادهها، راهها و بیمههای تکمیلی در مناطق محروم ارائه شده است. همچنین توانستیم هزینه نسخههای ۶۰ بیمار سرطانی را تقبل کنیم.
وی در ادامه از ساماندهی چندین بیمارستان با همت این ستاد خبر داد و افزود: تاکنون ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی را در مناطق دور افتاده و محروم ارائه کردیم.
وی با بیان اینکه ۴ هزار میلیارد خدمات برای کمک به روستاها ارائه شده است افزود: نزدیک به ۲۰۰۰ جهیزیه را ساماندهی کردیم و ۱۰ هزار بسته مورد نیاز محصلین را نیز آماده سازی کردیم که تا دو هفته آینده به نیازمندان ارائه میشود. اغلب این کارها با استفاده از یاری خیریهها و ان جی او ها انجام میشود.
مخبر همچنین گزارشی از آمار کاشت حلزون ارائه کرد و گفت: پنج میلیارد تومان برای پیشگیری و کارهای تحقیقی کاشت حلزون در نظر گرفته شده که به سه هزار نفر پرداخت شده است. همچنین هفت میلیارد تومان هزینه کاشت حلزون برای ۳۰۰۰ نفر در نظر گرفته شده که سالیانه حدود ۱۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهد.
به گزارش کسب و کار نیوز، در پایان این مراسم تفاهم نامه میان رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره و رئیس هئیت امنای بنیاد خیریه شنوایی شفا بخش امضاء شد.
انتهای پیام