به گزارش کسب و کار نیوز به نقل ازستاد مبارزه با مواد مخدر، آزاده پیروزی با بیان اینکه پیشگیری، از نیازهای اولیه در تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر است، افزود: آموزش و آگاهسازی نوجوانان، جوانان و همه اقشار جامعه در زمینه شناخت اثرات زیانبار داروهای روانگردان و همچنین آموزش و تقویت مهارتهای زندگی، فرزندپروری، شغلی و ارتقاء رفتارهای تاب آورانه از بهترین و مهمترین روشهای پیشگیری از اعتیاد هستند.
وی اظهار کرد: مشارکت شهروندان و تقویت و گسترش مراکز اجتماعی و سازمانهای مردمنهاد و شبکههای ارتباطی محلهای در امر پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اهمیت زیادی دارد.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: ارتقاء شاخصهای سلامت روان جامعه، پیشگیری از بروز تنشهای خانوادگی و اجتماعی و مدیریت آنها، پیشگیری از خشونتهای خانوادگی مانند همسرآزاری، کودکآزاری و کنترل عوامل خطر مانند خودکشی و درمان برخی از مشکلات و بیماریهای روانی مانند اختلالات افسردگی و اضطراب در مقابله با اعتیاد ضروری است.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، پیروزی با تاکید بر اینکه باید به شناسایی کسانی که به مصرف مواد مخدر روی آوردهاند، پرداخت، گفت: با شناسایی و تشخیص بهموقع بیماری، باید درمان آنان انجام شود؛ زیرا علاوه بر بحث پیشگیری، کمک به افراد معتاد برای بهبودی میتواند از آلوده شدن سایر افراد جامعه هم جلوگیری کند.
وی در پایان به توانبخشی در حوزه اعتیاد اشاره کرد و افزود: با گسترش خدمات توانبخشی میتوان آسیبهای ناشی از اعتیاد را در افراد به حداقل رساند و از شدت رنج و درد آنها کم کرد و در این زمینه رواندرمانی و گروهدرمانی میتواند بسیار کمککننده باشد، گسترش و تقویت مراکز درمان اعتیاد، مراکز گذری و تیمهای سیاری برای کاهش آسیب اعتیاد و آموزش خانوادههای معتادان در جهت درمان آنان بسیار سودمند است.
انتهای پیام