صفحه اصلی / استان ها / کهگیلویه و بویراحمد / ۴۵ واحد پرورش مرغ گوشتی کهگیلویه و بویراحمد راکد است
۴۵ واحد پرورش مرغ گوشتی کهگیلویه و بویراحمد راکد است

۴۵ واحد پرورش مرغ گوشتی کهگیلویه و بویراحمد راکد است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 45 طرح در حوزه پرورش مرغ گوشتی، در این استان راکد است.

مرغ گوشتی

به گزارش کسب و کار نیوز، الیاس تاج‌الدینی در نشست با مجریان طرح‌های راکد  در حوزه مرغداری‌ها که با حضور مسئولان بانک کشاورزی این استان برگزار شد، افزود: کمتر از دو ماه است که این مسئولیت را به عهده گرفتم و همان‌طور که در روز معارفه‌ام گفتم، دغدغه اصلی من فعال کردن طرح‌های راکد و تقویت طرح‌های فعال در زیربخش‌های مختلف کشاورزی بود.

وی اظهارکرد: فعالیت حوزه تولید و اشتغال، در خط مقدم جنگ اقتصادی هستند و آنها بهتر از هر کارشناسی، باتجربه‌ای که دارند می‌توانند راهکار پیشنهاد دهند که چگونه می‌توانند از رکود خارج شده و چگونه می‌توانند فضای کسب و کار را بهبود بخشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با این دید از مجریان طرح‌های راکد دعوت کردم که در جلسه نخست حدود ۲۰ طرح در حوزه‌ اشتغال روستایی و اینک حدود ۲۵ طرح راکد مرغداری را دعوت کردیم تا حرف آن‌ها را بشنویم چرا که اصل اول در راه‌اندازی مجدد این واحدهای تولیدی، عزم و انگیزه خود تولیدکنندگان است و اگر آنها نخواهند چنانکه جهاد کشاورزی میلیون‌ها یارانه دهد و بانک کشاورزی میلیاردها تسهیلات دهد هیچ اتفاقی در تولید نمی‌افتد.

تاج‌الدینی با بیان اینکه ۴۵ طرح در حوزه پرورش مرغ گوشتی، در کهگیلویه و بویراحمد راکد است، تصریح کرد: تولید این استان را بر اساس مجوزهای صادره و پروانه‌های بهره‌برداری می‌خواهند و این واحدهای تعطیل یا باید از چرخه حذف شوند و یا باید مجددا به چرخه تولید برگردند.

وی ادامه داد: بسیاری از طرح‌های راکد این حوزه مشکلات پیچیده‌ای ندارند و امروز بیش از هر زمانی به این نتیجه رسیدم که اگر عزم همکاران جهادی، بانک کشاورزی و مهمتر از آن خود مجریان جزم باشد به راحتی این واحدها مجددا فعال می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بخشی از این ۴۵ طرح مشکل‌دار مشکلاتی چون آب، راه و گاز دارند، برخی هم برای نزدیکی به روستا مشکل تغییر کاربری دارند و تعداد زیادی نیز در حوزه بانک کشاورزی و مسائل مالی مشکلاتی که دارند که به جز حدود ۶ طرح بقیه مشکلات پیچیده‌ای نیستند و به راحتی قابل حل هستند.

تاج الدینی با قدردانی ازبانک کشاورزی بیان کرد: ما مرغداری‌ها را جدا از خود نمی‌دانیم و به نقش مؤثر این صنف در تکمیل زنجیره تولید واقف هستیم؛ ما به هیچ عنوان دنبال کار غیرقانونی نیستیم اما همه ما می‌دانیم با انعطاف و نگاه حمایتی می‌شود، کمک‌های قابل توجهی به تولیدکنندگان و واحدهای راکد کرد به شرطی که خود مجریان این آمادگی را برای تولید داشته باشند.

وی از ارسال نامه استمهال تسهیلات وام‌های این بخش خبر داد و تاکید کرد: این موضوع در مجلس تصویب و به ما ابلاغ شده امیدواریم به زودی به بانک‌ها نیز ابلاغ شود که با اجرای این قانون بسیاری از مشکلات فعلی مرغداران حل می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: بسیاری از مشکلات طرح‌هایی که وقت مسئولان ارشد به ویژه استاندار و اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را می‌گیرند با کمی وقت گذاشتن و مسئولیت‌پذیری در سطح ادارات قابل برطرف شدن است و در حوزه مرغداری‌های راکد تنها پنج تا ۶ طرح نیاز به طرح در ستاد تسهیل دارند.

تاج الدینی خطاب به اتحادیه‌ مرغداران و واحدهای مربوطه گفت: به شیوه ضمانت‌نامه‌ای به مرغداران، خوراک طیور تحویل دهند چرا که آنان نیز مرغ خود را به صورت غیرنقدی و موعد‌دار می‌فروشند.

وی افزود: واحدهای مرغداران نیز باید صادقانه دنبال حل مسائل خود باشند و اگر این اتفاق بیفتد، جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی نیز در کنار این واحدها خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از برنامه این سازمان برای بازدید از سردخانه‌های کوچک و بزرگ این استان و وارد شدن آن‌ها به مدار و چرخه تولید به منظور اجرای بهتر و مطمئن‌تر سیاست‌های تنظیم‌ بازار خبر داد.

تاج الدینی با اشاره به نوسانات حبابی قیمت مرغ، برخی اثرپذیری بازار از نوسانات ارزی را اجتناب‌ناپذیر دانست و اظهارکرد: اگر قیمتی افزایش پیدا می‌کند و سود آن به جیب تولیدکننده که زحمت اصلی را می‌کشد برود خوب است اما بحث روی این است که این سود را دلال و واسطه‌ها می‌برند و مرغدار زیر بار فشارهای مالی کمر خم می‌کند.

وی همچنین تاکید کرد: همه واحدهای تابعه جهاد کشاورزی از جمله اداره‌کل دامپزشکی با سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی همراه باشند و تا وقتی که تولید مرغ در همین استان وجود دارد و کمبودی نیست، یک کیلوگرم هم از بیرون وارد نشود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این رویکرد در جهاد کشاورزی ادامه خواهد داشت و به یک یا دو جلسه بسنده نخواهد شد، یادآور شد: فردا نیز جلسه دیگری برای تعداد دیگری از طرح‌های مشکل‌دار که به تازگی به بانک‌ها معرفی شدند، برگزار خواهد شد تا برای رفع موانع سد راه واحدهای ایجادی و خروج واحدهای تولیدی از رکود، توفیقاتی حاصل شود.

تاج الدینی اضافه کرد: جهاد و بانک برای حمایت از تولید پای کار هستند اما اگر خود سرمایه‌گذاران و مجریان نخواهند، هیچ مشکلی رفع نخواهد شد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مرکز فنی و حرفه ای

فعالیت ۹۷ مرکز فنی و حرفه ای در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, “فرج اله راد” افزود: ۱۱ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.