به گزارش کسب و کار نیوز، فریده اولادقباد در نوزدهمین اجلاس سراسری مدیران استانی، پردیس ها و واحدهای تابعه دانشگاه فرهنگیان با اشاره به لایحه برنامه ششم توسعه گفت: با همفکری همکارانم در مجلس ۲۴ بند به لایحه اضافه شد که یکی از آنها مربوط به دانشگاه فرهنگیان است. انتظار داریم بودجه و ردیف اعتبار دانشگاه فرهنگیان با توجه به دغدغه رهبری نسبت به آن در اولویت اول قرار بگیرد.
وی افزود: بودجه وزارتخانه در سال گذشته ۳۶ هزار میلیارد تومان بود که در سال جاری به ۴۲ هزار میلیارد تومان رسید.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۱۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه در آموزش و پرورش در سال جاری گفت: دانشگاه فرهنگیان مرجع و رکن اساسی در تربیت نیروی انسانی بوده و هویت آن ماموریت گرایی حرفه ای برای تامین و توانمندسازی منابع انسانی منطبق بر سند تحول بنیادین است.
اولادقباد ادامه داد: انتظار دارم شاهد تقویت و ارتقای جایگاه پژوهش، نوآوری و تولید علم و فناوری باشیم. اکنون کپی رایت شدن تحقیقات دانشجویی از آسیبهای دانشگاههاست و پژوهش ها کمتر جنبه کاربردی دارند. اگر پژوهشهای دانشجو معلمان کاربردی باشد میتواند بر بسیاری از آسیبها که در مدارس هم روزبروز در حال افزایش است اثرگذار باشد.
وی به ضرورت جذب استعدادهای برتر برای تربیت معلم تاکید کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه تامین نیروی انسانی از طریق دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی را مورد تاکید قرار دادیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعیین تکلیف آموزشیاران نهضت و خرید خدماتی ها و حق التدریسی ها گفت: به همه معلمان حق التدریس و نهضت احترام میگذاریم اما رسالت و دغدغه دانشگاه فرهنگیان باید جذب استعدادهای برتر باشد و معلمانی را تربیت کنند که انسان های توسعه یافته و فرهیخته برای آینده تحویل بدهند. جذب نیروی انسانی دارای علاقه و انگیزه که میتوانند با دانش آموزان تعامل داشته باشند باید انتخاب و وارد سیستم شوند.
اولاد قباد با بیان اینکه جذب هیئت علمی مومن، متخصص، متعهد و خلاق نیز باید مورد توجه باشد که اکنون از سوی رئیس دانشگاه فرهنگیان در حال پیگیری است گفت: بسیاری همکاران فرهنگی دارای مدرک پی. اچ. دی هستند و مومن و متخصص و در مدارس ما کار میکنند که امید است از همین نیروها در دانشگاه فرهنگیان استفاده شود.
وی افزود: امیدواریم دانشگاه فرهنگیان در استفاده از شیوههای نوین آموزشی پیشگام باشد. باید به سمتی برویم که معلمان ما به جای آموزش محور بودن مهارت محور باشند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به ضعف ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: بالغ بر ۵۰۰ هزار داوطلب تجربی داریم و دغدغه هایی در این زمینه وجود دارد.
اولادقباد با اشاره به مصوبه تصدی ۳۰ درصدی بانوان در پستهای مدیریتی گفت: بانوانی داریم که میتوانند مدیرانی متعهد باشند و فضایل اخلاقی را به دانشجو معلمان منتقل کنند که امیدواریم بیشتر از آنها استفاده شود. باید در همه عرصهها از بانوان شایسته استفاده کنیم.
انتهای پیام