صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / تربیت دانش آموختگان باید متناسب با تولید بهره‌وری باشد
تربیت دانش آموختگان باید متناسب با تولید بهره‌وری باشد

رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه:

تربیت دانش آموختگان باید متناسب با تولید بهره‌وری باشد

رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه تعامل ناکافی بین دانشگاه ها و موسسه های آموزشی عالی با جامعه، مهم ترین چالش پیش روی ما بود، گفت: متناسب با تولید دانش آموخته باید تولید بهره وری نیز داشته باشیم.

 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،  دکتر غلامرضا گرایی نژاد، صبح امروزیکشنبه در پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه بوعلی سینای همدان اظهار داشت: سند راهبردی آموزش عالی کشور، مبتنی بر آینده نگری، بررسی اهداف کیفی و راهبردهای اساسی تنظیم شده است و به عنوان راهنمای کار ما در دانشگاه ها استفاده می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه های کشور در سال تحصیلی گذشته ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال درآمد اختصاصی کسب کردند، گفت: بودجه امسال دانشگاه های کشور ۱۱.۵ درصد رشد داشته، اما بر اساس شاخص های استاندارد ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اداره دانشگاه های کشور نیاز است که ما با آن استانداردها فاصله داریم.

دکترگرایی نژاد افزود: به ازای هر دانشجو در مقطع کاردانی مبلغ ۴۵ تا ۶۵ میلیون ریال، در مقطع کارشناسی ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال، در مقطع کارشناسی ارشد ۱۱۰ تا ۱۷۰ میلیون ریال در مقطع دکترای حرفه ای ۴۵۰ میلیون ریال و در آموزش دکترای تخصصی و فوق تخصصی از ۱۸۶ تا ۴۳۳ میلیون ریال برای پرداخت به دانشگاه های کشور در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: ۱۰ میلیون ریال به ازای هر دانشجو برای کار آموزی رشته های کشاورزی در سال ۱۳۹۷ به دانشگاه ها پرداخت شده است.

دکترگرایی نژاد افزود: همچنین ۵۵ میلیارد ریال برای کمک به جذب نخبگان در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با هدف حمایت از جذب نخبگان به دانشگاه ها تخصیص یافت.

رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: ۱۰۰ میلیارد ریال برای کمک به تقویت و توسعه رشته های گروه آموزشی علوم پایه و پژوهش های بنیادی اختصاص یافته است.
وی افزود: به غیر از بورسیه، در بودجه امسال ۶۵۰ میلیارد ریال وام ویژه برای دانشجویان دکترا در نظر گرفته شد.

دکترگرایی نژاد با اشاره به اینکه ارتباط سازمان برنامه و بودجه و معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها باید ناگسستنی باشد، ادامه داد: برای برنامه توسعه، یک سال و نیم برنامه سازماندهی صورت می گیرد تا به مرحله اجرا در آید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مدت ۲ روز در دانشگاه بوعلی سینا همدان درحال برگزاری است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با رهبر انقلاب دیدار کردند

به گزارش کسب و کار نیوز، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و زیاد النخاله دبیرکل جنبش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.