صفحه اصلی / استان ها / خراسان رضوی / کاهش جمعیت دانشجویی تهدیدی بر جان مراکز دانشگاهی کاشمر

کاهش جمعیت دانشجویی تهدیدی بر جان مراکز دانشگاهی کاشمر

معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر کاهش جمعیت دانشجویی را تهدیدی جدی برای مراکز دانشگاهی این منطقه دانست.

دانشجو

علی اولیایی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با بیان اینکه طی سال‌های اخیر تعداد دانشجویان فعال کاهش یافته است، افزود: طی ۶ سال گذشته تعداد دانشجویان موسسه جهاددانشگاهی کاشمر از ۱۵۰۰ دانشجو به ۷۵۰ نفر کاهش یافته است.

وی کاهش جمعیت دانشجویی را یکی از تهدیدهای جدی دانست و گفت: به رغم کاهش جمعیت دانشجویی اما هنوز هم وضعیت موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر به نسبت باقی دانشگاه‌‎های غیرانتفاعی بهتر بوده است.

معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر با اعلام اینکه تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد از ۵۰۰۰ به ۲۰۰۰ نفر و پیام نور به ۱۰۰۰ دانشجو کاهش یافته است، عنوان کرد: چون تنوع سیستم آموزشی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر بیشتر است، کاهش جمعیت دانشجویی کمتر بوده است.

وی با بیان اینکه هر چند در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر ۷۵۰ دانشجو تحصیل می‌کنند اما ۱۵۰۰ صندلی خالی داریم، به دلایل کاهش دانشجو اشاره کرد و گفت: کمتر شدن خروجی نظام آموزش و پرورش و کاهش انگیزه بین داوطلبان کنکور از دلایل کاهش دانشجو در سال‌های اخیر است.

اولیایی همچنین با اشاره به اینکه اکثر افراد به رشته‌های پزشکی و پرطرفدار روی آورده‌اند، افزود: رشته‌هایی که بازار کاری نداشته باشد به خصوص از سوی خانم‌ها دیگر انتخاب نمی‌شوند.

وی در ادامه با اعلام اینکه انگیزه آموزش عالی در بین نسل جوان کمتر شده به طوریکه حتی اگر دانشگاه در کنار منزلشان باشد ترجیح می‌دهند مستقیم وارد بازار کار شوند، بیان کرد: زیاد بودن موسسات آموزش عالی در کل کشور از دیگر دلایل کاهش جمعیت دانشجویی است.

موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کاشمر با اظهار تاسف از اینکه در هشت سال گذشته آنقدر مجوز فعالیت مراکز دانشگاهی در کشور داده شده که اکنون مشکلات بسیاری را به وجود آورده است، افزود: بدون شک کاهش دانشجو بسیاری از دانشگاه‌ها را به تعطیلی می‌کشاند.

وی با بیان اینکه برخی دانشگاه‌ها خودشان تقاضای تعطیلی داده اند و در برخی شهرهای بزرگ تعطیل شده‌اند، عنوان کرد: برای جذب دانشجو باید کیفی سازی را بسیار بالا برد.

اولیایی با اعلام اینکه بیشتر مراکز غیرانتفاعی این خطر تعطیلی را درک کرده‌اند به همین خاطر به سمت کیفی سازی رفته‌اند، گفت: دانشگاه‌های دولتی چون بودجه مشخصی دارند برای کیفی سازی دغدغه‌ای ندارند.

وی با اشاره به اینکه برخی مراکز دانشگاهی در کاشمر رشته‌هایی را انتخاب کرده اند که موازی کاری شده است، بیان کرد: این اقدامات تنها موجب ضربه زدن به یکدیگر می‌شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سفال و کاشی

مرمت ۱۰۰ قطعه سفال و کاشی زرین‌فام در سال ۹۸

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,مژگان موسی‌زاده با بیان این مطلب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.