صفحه اصلی / سرخط خبرها / خوشمزه‌های غیربهداشتی، بخوریم یا نخوریم
خوشمزه‌های غیربهداشتی، بخوریم یا نخوریم

خوشمزه‌های غیربهداشتی، بخوریم یا نخوریم

لبنیات ماده غذایی سرشار از کلسیم است که به‌عنوان یکی از گروه‌های غذایی که مصرف آن برای بدن بسیار مهم و ضروری است، مورد توجه قرار می‌گیرد اما این روزها فراگیر شدن باوری درباره استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز و فرآیندهای بسیاری که روی لبنیات در کارخانه‌های صنعتی صورت می‌گیرد، باعث شده لبنیات سنتی مورد استقبال قرار گرفته و شاهد رشد قارچ‌گونه‌ آنان در هر کوچه و خیابانی باشیم.

 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،  گفت: لبنیات کارخانه‌ای سالم‌تر و باکیفیت‌تر از لبنیات فله‌ای است و خطر احتمال بروز تب‌مالت را کاهش می‌دهد.

وی افزود: خانواده‌ام در همه فصول سال به به ویژه در تابستان مشتاق خرید لبنیات کارخانه‌ای هستند اما با گران شدن این محصول باید به سراغ لبنیات سنتی رفت.

گران شدن محصولات کارخانه‌ای و در دسترس بودن مغازه‌های عرضه لبنیات سنتی در همه جای شهر مهمترین علت گرایش مردم به این محصولات است که سلامتی خود را قربانی قیمت پایین و شایعات می‌کنند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا از ایران تا انتهای سال

به گزارش کسب و کار نیوز، امین ترفع، در دومین همایش ملی ترانزیت با عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.