به گزارش کسب و کار نیوز، عکاس این تصویر زیبا فضانورد کهنهکار و با تجربهای به اسم “آنتوان اشکاپلروف” (Shkaplerov Anton) است که این عکس را در آخرین ماموریتش در ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته است.
این سرهنگ ۴۶ ساله نیروی هوایی روسیه، متولد شهر سواستوپل منطقه کریمه در سال ۲۰۰۳ به جرگه فضانوردان سازمان فضایی روسیه پیوست و بعد از حدود ۸ سال آموزش و تمرین در ۱۴ نوامبر ۲۰۱۱ به همراه هموطنش “آناتولی ایوانیشین” (Ivanishin Anatoli) و فضانورد ناسا “دانیل بوربانک” (Burbank Danie) و با ناو سایوز تی.ام.آ-۲۲ (Soyuz TMA-22) به فضا پرتاب شد. این سفر ۱۶۵ روز طول کشید و نام “اشکاپلروف” را به عنوان یکصد و یازدهمین کیهاننورد روس و پانصد و بیست و چهارمین فضانورد جهان به ثبت رساند.
وی دو سفر بعدی را با ناوهای کیهانی سایوز تی.ام.آ-۱۵ ام (Soyuz TMA-15M) و سایوز ام.اس-۷ (Soyuz MS-07) انجام داد و رکورد اقامت فضایی خود را به ۵۳۳ روز رساند. ماموریت اخیرش در ۱۷ دسامبر ۲۰۱۷ آغاز شد و بعد از ۱۶۸ روز و 5 ساعت ۱۸ دقیقه ۴۱ ثانیه در ۳ ژوئن ۲۰۱۸ با فرود ناو کیهانی سایوز ام اس -۷ در قزاقستان پایان یافت.
یکی از سرگرمیهای دوستداشتنی “اشکاپلروف” هم مانند همه کیهاننوردان ساکن ایستگاه فضایی بینالمللی نگاه به سیاره مادری و عکسبرداری از مناظر دلنشینی است که آنها از این سیاره میبینند.
این دریاچه شگفتانگیز باعث تعجب فضانورد روس شده است، بطوری که در کنار عکسی که از دریاچه ارومیه در اینستاگرامش گذاشته، نوشته است: “امروز میخواهم به شما یک دریاچه زیبا و استثنایی ایران به نام “ارومیه” را نشان دهم. این دریاچه عمیق نمکی است. در زمانهای قدیم چون بلورهای نمکین و براق از آب بیرون میزد، به آن “چچشت” میگفتند که به معنای براق و سفید بود. به دلیل این که ما این دریاچه را در مدار میبینیم، فقط اطرافش سفید دیده میشود، اما وسط آن که عمیقتر است، سبز دیده میشود.
از سال ۲۰۰۸ نیز به دلیل این که جادهای آن را دو قسمت کرده و آب نمیتواند بطور طبیعی جریان داشته باشد، دو رنگ شده است.”
انتهای پیام