به گزارش کسب و کار نیوز، «حبیبالله وفایی» در آئین تجلیل از خبرنگاران، مطبوعات و اصحاب رسانه اظهار کرد: بودجه کشور در سال جاری هزار و ۲۲۰ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان ۸۳۹ هزار میلیارد تومان بودجه شرکتها و ۴۳۸ هزار میلیارد تومان به منابع عمومی و اختصاصی تخصیص داده شد.
وی افزود: از ۴۳۸ هزار میلیارد تومان اعتباری که به منابع عمومی تخصیص داده شد، ۳۸۶ هزار میلیارد تومان سهم منابع عمومی و ۵۷ هزار میلیارد تومان سهم درآمدهای اختصاصی بوده و ۷۶ درصد از سهم منابع عمومی به بودجه هزینهای اختصاص یافته است.
وفایی خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومانی که از هزینههای عمومی به استانها اختصاص پیدا کرده سهم چهارمحال و بختیاری ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: از سوی اعتبارات تملک دراریی ۲۳ هزار میلیارد تومان در قالب بودجه و ردیفهای استانی به استانها تخصیص داده شد که از این میزان ۳۵۴ میلیارد تومان از پیوست اعتبارات استانی به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ۲۶۹ میلیارد تومان از سهم منابع ملی پیوست قانون بودجه سال جاری به استان تخصیص داده شد.
وفایی گفت: چهارمحال و بختیاری نسبت به کاهش ۲۴ درصدی اعتبارات ملی دستگاههای اجرایی در کشور، ۲۶٫۲ درصد افزایش داده داشته که رشد قابل ملاحظه ای است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: در اعتبارات حوزه منابع آب ۲۶٫۲ درصد، آب و فاضلاب ۵۰٫۴ درصد و در آموزش عالی، شاهد رشد ۸ درصدی بودهایم.
وفایی با اشاره به کاهش ۱۱٫۶ درصدی بودجههای ملی و استانی در کل کشور، تصریح کرد: سهم بودجههای ملی و استانی برای چهارمحال و بختیاری، ۱٫۷ درصد بوه است.
رئیس سازمان مدیرت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال ۹۷ علاوه بر بودجههای مصوب، موفق به جذب ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مازاد شدهایم و شاهد رشد ۸ درصدی در اعتبارات هزینهای مصوب در بخش حقوق و رشد ۱۶٫۹ درصدی برای اعتبارات سایر بودهایم.
وفایی از کاهش ۱۷ درصدی اعتبارات تملک دارایی در استان خبر داد و گفت: ۳۵۴ میلیارد تومان اعتبارات تملک داراییهایی استان در شورای برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تصویب و توزیع شد که این اعتبارات نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد کاهش داشته است.
رئیس سازمان مدیرت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری سند آمایش را بالاترین سند توسعه برای هر استانی دانست و گفت: در گذشته این سند در استان تدوین نشده بود ولی در حال حاضر با همکاری و تلاش مسؤولان این سازمان این س آماده شده و سند توسعه اشتغال و سرمایهگذاری که یک سند کاربردی و راهبردی دیگر استان بوده که در حال تدوین است.
وفایی با اشاره به بیبرنامگی وعدم نظارت جامع بر برنامهها، بیان کرد: مهمترین عامل کمبرخورداری چهارمحال و بختیاری، بیبرنامگی، عدم تعهد و پایبندی به برنامهها و عدم نظارت است و اگر تمام پول کشور را هم در استان جمع شود، مشکلات حل نخواهد شد.
وی با اشاره به اثر تحریمها بر وضعیت معیشت مردم در سطح ملی و استانها ، تاکید کرد: یکی از اصلیترین برنامه های دولت تامین و توزیع کالاهای اساسی و ضروری مردم با شروع تحریمها در آبان ماه است و پیشبینی میشود برای تامین کالاهای اساسی کشور مشکل چندانی نخواهیم داشت.
رئیس سازمان مدیرت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به بسته مهم و راهبردی ۱۲گانه به منظور مقابله با تحریمها، تصریح کرد: تا کنون در کشور واردات طلا و ارز نداشتیم اما اکنون در قالب یکی از این مفاد بسته بدون عوارض گمرکی طلا و ارز وارد کشور میشود.
وفایی یادآور شد: ارزیابی دستگاههای اجرایی که چهاردهم شهریورماه در جشنواره شهید رجایی در قالب ۱۳ شاخص برگزار میشود.
انتهای پیام