صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / بخش خصوصی می‌تواند با اجازه صداوسیما رادیو و تلویزیون فراگیر تاسیس کند

بر اساس مصوبه کمیسون فرهنگی ؛

بخش خصوصی می‌تواند با اجازه صداوسیما رادیو و تلویزیون فراگیر تاسیس کند

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از تصویب مواد 6، 15، 16، 17 و 18 طرح خط مشی اداره و نظارت بر سازمان صداوسیما خبر داد.

سیده فاطمه ذوالقدر نماینده تهران

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ماده ۶ طرح مذکور گفت: براساس مصوبه امروز کمیسیون فرهنگی، هیات امنای سازمان صداوسیما از افراد زیر تشکیل می‌شود. رئیس سازمان، چهار نفر از اشخاص حقیقی یا حقوقی که توسط مقام معظم رهبری برای مدت پنج سال منصوب می‌شوند، رئیس هیات امنا نیز از میان افراد مذکور توسط مقام معظم رهبری منصوب می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تصویب ماده ۱۵ طرح مذکور گفت: براساس این ماده بخش خصوصی می‌تواند با اجازه سازمان صداوسیما در همه بسترهای انتشاری و در چارچوب مقررات مصوب هیات امنا، رادیو و تلویزیون فراگیر تاسیس کند. براساس تبصره یک این ماده هیچ یک از بخش‌های دولتی و حاکمیتی غیر از سازمان صداوسیما حق ورود به این عرصه را ندارند. براساس تبصره دو ماده مذکور، بخش خصوصی می‌تواند در چارچوب مجوز سازمان با رعایت ضوابط اسلامی و مصالح ملی در یک یا چند حوزه، برنامه پخش کنند. براساس تبصره سوم این ماده اساسنامه شبکه پخش فراگیر خصوصی رادیویی و تلویزیونی و صلاحیت موسسان و مدیرمسوول و مجوز فعالیت آن باید به تصویب هیات امنای سازمان برسد. براساس تبصره چهار ماده مذکور، نظارت و رسیدگی به تخلفات اینگونه شبکه‌ها براساس ضوابطی است که به تصویب هیات امنا می‌رسد.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به جزئیات ماده ۱۶ طرح خط مشی اداره و نظارت بر سازمان صداوسیما گفت: براساس این ماده سازمان صداوسیما می‌تواند با مشارکت بخش خصوصی و داخلی و خارجی به تاسیس شبکه بین‌المللی مبادرت ورزد. ضوابط و چگونگی اجرای این ماده به تصویب هیات امنا می‌رسد. براساس تبصره ماده فوق نحوه پخش و تبادل برنامه‌های شبکه‌های بین‌المللی و شبکه‌های خارجی در شبکه‌های داخلی کشور براساس ضوابطی است که به تصویب هیات امنا می‌رسد.

ذوالقدر با اشاره به ماده ۱۷ و موضوع آن گفت: در این ماده منابع مالی و اعتباری سازمان صداوسیما به این شرح به تصویب رسید؛ مبالغ دریافتی از بودجه عمومی کل کشور در قالب اعتبارات هزینه‌ای و تملک‌ دارایی‌های سرمایه‌ای و نیز سایر وجوهی که طبق قوانین و مقررات در اختیار سازمان قرار می‌گیرد، درآمدهای ناشی از واگذاری حق پخش موضوع ماده ۱۳، درآمدهای ناشی از توزیع و فروش محصولات، درآمدهای ناشی از عرضه خدمات رسانه‌ای و فنی و مهندسی در سطح ملی و بین‌المللی.

وی ادامه داد: همچنین درآمدهای ناشی از برنامه‌های تبلیغاتی و پخش آگهی‌های بازرگانی، درآمدهای ناشی از واگذاری حقوق مادی ناشی از مالکیت معنوی در سطح ملی و بین‌المللی، کمک‌های نقدی یا غیرنقدی اشخاص حقوقی و حقیقی، وجوه حاصل از فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد بر نیاز، مستهلک شده و اسقاطی سازمان و درآمد ناشی از حق امتیاز و حق ارائه خدمات پخش رادیو و تلویزیون از دیگر منابع درآمدی مصوب در کمیسیون می‌باشد.

ذوالقدر با اشاره به مصوبه کمیسیون در ماده ۱۸ گفت: براساس این ماده کلیه درآمدها و هزینه‌های سازمان در بودجه کل کشور پیش‌بینی و درآمدها به کل خزانه کشور واریز می‌شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

تورم سال آینده ۳۰ درصد در نظر گرفته شد/ پیش‌بینی رشد ۴.۴ درصدی با اجرای بودجه

به گزارش کسب و کار نیوز، «سید حمید پورمحمدی» امروز (سه شنبه) با حضور در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.