به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر زمانی ضمن بیان اینکه با راه اندازی هفت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه پیام نور، شمار دانشگاههای پیام نور دارای مراکز رشد و نوآوری فعال در استانها به ۱۰ واحد رسیده است، گفت: باید با وفاق و همدلی جایگاه دانشگاه را ارتقاء دهیم.
وی افزود: دانشگاه پیام نور با ظرفیت گسترده دانشجویی و اعضای هیات علمی مجرب و دیگر نیروهای انسانی کارآمد، بستر توسعه جامعه را فراهم میکند.
رئیس دانشکاه پیام نور زمانی گفت: دانشگاه پیام نور در سال های گذشته مقوله آموزش را بیشتر مورد توجه قرار میداد، اما با مطرح شدن نسل سوم فعالیت دانشگاهها، این دانشگاه هم تلاش کرده است تا دانشگاه را از نسل دوم به نسل سوم ارتقاء دهد.
وی توضیح داد: در نسل سوم دانشگاهها ، مباحث پژوهشی ، فناوری ، ارتباط با صنعت با هدف تبدیل علم به ثروت مورد توجه جدی وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و همسو با این رویکرد دانشگاه پیام نور نیز فعالیت های دانش بنیان را ایجاد کرده است.
دکتر زمانی اظهار داشت: نقش آفرینی دانشگاه پیام نور در سرمایه گذاری منطقه خود باید گسترده تر شود ، چرا که معتقدیم دانشگاهها یکی از حلقه های سرمایه گذاری در هر منطقه هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور بر تداوم نقش آموزشی این دانشگاه نیز تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۵۰۰ هزار دانشجو ، چهار هزار عضو هیات علمی و ۱۰ هزار کارمند است.
وی جهت دهی علمی دانشگاهها به سمت بین المللی شدن را ضروری دانست و افزود: دیپلماسی علمی را در عرصه بین المللی با هدف مبادله استاد، جذب دانشجو و انجام طرح های پژوهشی مشارکتی باید گسترش دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، زمانی وضعیت علمی جمهوری اسلامی ایران در منطقه را مناسب و سرآمد دانست و گفت: دانشگاههای کشور میتوانند در برخی از کشورهای منطقه فارسی زبان نظیر افغانستان دانشجو جذب کنند.
انتهای پیام