صفحه اصلی / اقتصادی / انرژی / بستن پرونده خاموشی ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
بستن پرونده خاموشی ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

وزیر نیرو:

بستن پرونده خاموشی ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

وزیر نیرو با بیان اینکه برای بسته شدن پرونده خاموشی در کشور حدود 40 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است، گفت: برای اجرای این برنامه باید حدود 25 نیروگاه جدید در کشور ساخته شود که بتوانند حدود 5 هزار مگاوات برق تولید کنند.

رضا اردکانیان روز پنجشنبه در حاشیه کلنگ زنی عملیات اجرایی نیروگاه ۱۳ مگاواتی ساری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر اعتبار ریالی، این نیروگاه ها برای ساخت و تجهیز به اعتبار ارزی نیز نیاز دارند که بسته به نوع نیروگاه اعتبار ارزی متفاوت است.
وی اشاره ای به میزان اعتبار ارزی مورد نیاز برای ساخت این نیروگاه ها ذکر نکرد.
وزیر نیرو پیش بینی مصرف برق کشور را در تابستان سال جاری روزانه ۵۸ تا ۵۹ هزار مگاوات اعلام کرد که حدود ۵۲ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق وجود دارد.
اردکانیان علاوه بر ساخت نیروگاه، مدیریت در مصرف برق را مهمترین مولفه در بسته شدن پرونده خاموشی در سطح کشور بیان کرد.
وزیر نیرو اظهارداشت: مدیریت مصرف برق در کشور در ۱۲ برنامه در وزارت نیرو تدوین شد که این برنامه ها در کنار ساخت نیروگاه باید پیگیری شود.
اردکانیان همچنین امروز در بازدید از سد گلورد نکا در جمع خبرنگاران گفت که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۶۸ پروژه آب، برق و فاضلاب با اعتبار ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای استان مازندران در دست انجام است که تا سال ۱۴۰۰ و پایان برنامه اجرایی می شود.
وی اظهار داشت: سدهای مازندران از طرح های مهم زیرساختی این استان است و امیدواریم با حمایتی که از سوی دولت انجام خواهد شد و پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه، منابع مالی مناسبی برای تسریع در روند ساخت این سدها اختصاص داده شود.
وزیر نیرو با اشاره به سفر دو روزه خود به استان مازندران گفت: افتتاح نیروگاه بزرگ گازی کاسپین ، افتتاح و کلنگ زنی چند طرح برق، آب و فاضلاب از جمله برنامه های این سفر بوده است.
اردکانیان با اعلام اینکه هم اکنون ۲ تصفیه‌ خانه ساری و بابل در حال اجرا است، گفت: تصفیه‌ خانه فاضلاب در ساری به عنوان پروژه بزرگ فاضلاب مازندران در حال اجرا است که امیدواریم در آذرماه سال جاری به بهره‌برداری برسد.
به گزارش کسب و کار نیوز، عملیات اجرایی سد گلورد در سال ۷۹ شروع شد و در تیرماه سال گذشته با حضور وزیر سابق نیرو آبگیری و فاز نخست آن به بهره برداری رسید.
سد گلورد در ۴۵ کیلومتری شهرستان نکا، از نوع سنگریزه ای با رویه بتنی با طول تاج ۲۷۰ و ارتفاع ۱۰۰ متر از بستر رودخانه با حجم مخزنی حدود ۱۰۷ میلیون مترمکعب احداث شد.
وزیر نیرو عصر روز گذشته وارد مازندران شد.
۶۹۸۲/۷۳۳۲/۱۸۹۹

همچنین مطالعه کنید:

تامین مالی ارزی صنعت پالایش گاز از طریق مرکز مبادله ایران/ پذیره‌نویسی ۵۰ میلیون یورویی آغاز شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، علی طرزعلی – معاون ارزی مرکز مبادله ایران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.