چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / برای حل مشکلات اقتصادی از کدام دانشگاه کمک گرفته‌اند؟
برای حل مشکلات اقتصادی از کدام دانشگاه کمک گرفته‌اند؟

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا:

برای حل مشکلات اقتصادی از کدام دانشگاه کمک گرفته‌اند؟

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه از کدام دانشگاه در کشور خواسته شد تا راهکاری برای برون‌رفت از مشکلات ارزی و اقتصادی ارائه دهد؟، گفت: امروزه دانشگاه‌ها و مطالعاتشان به سمت تشریفاتی شدن در حال حرکت است.

کسب و کار/ اقتصادی

دکتر یعقوب محمدی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دانشگاه‌ها اغلب به عنوان موتورهای رشد اقتصاد جوامع شناخته می‌شوند، اظهار کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند با انجام کار تحقیقاتی و پژوهشی در تولید محصولات ایرانی و همچنین ارتقاء سطح کیفیت کالاها نقش موثری داشته باشند به شرطی که دستگاه‌های دولتی و صنایع به این مراکز اعتماد کنند.  

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با تاکید بر اینکه نسل چهارم دانشگاه‌ها در جهان برای حاکمیت تعیین سرنوشت می‌کنند، عنوان کرد: امروزه دانشگاه‌ها و مطالعاتشان به سمت تشریفاتی شدن در حال حرکت است در صورتی‌که باید دولت مشکلات جامعه را به دانشگاه ابلاغ کند و محققان و دانشجویان برای حل آن مسأله راهکار ارائه دهند.

محمدی‌فر با بیان اینکه از کدام دانشگاه در کشور خواسته شد تا راهکاری برای برون‌رفت از مشکلات ارز و اقتصادی ارائه دهد؟، گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد و دکتری سرمایه اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌روند و باید تلاش کرد تا رساله‌های دانشجویان این مقاطع تحصیلی به سمت حل مسائل و معضلات کشور هدایت شوند و چالش‌های جامعه را در طرح‌نامه خود به اساتید راهنما ارائه دهند. این شیوه بهترین راه توجه دانشگاه‌ها به مشکلات کشور است.

وی با بیان اینکه دانشگاه بوعلی‌سینا بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی خود را از تولیدات داخلی تامین می‌کند، افزود: دانشگاه‌ها با مصرف محصولات تولید داخل کشور در مراکز مختلف خود و  فرهنگسازی استفاده از این محصولات در بین دانشجویان، اساتید و کارکنان می‌توانند در تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند اما به طور کلی باید نوعی وابستگی ملی در استفاده از محصولات داخلی ایجاد شود تا همه به مصرف تولیدات داخلی مشتاق شوند.  

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه مرکز رشد از طرح‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند، ادامه داد: طی یک‌ماه گذشته مرکز رشد تخصصی کشاورزی در داخل دانشکده کشاورزی و دو شرکت شتاب‌دهنده برای ارتباط با صنعت در راستای تحقق شعار سال افتتاح شده‌اند.  

وی در ادامه از ارتباط کم دانشگاه و صنعت ابراز ناراحتی کرد و افزود: دستگاه‌های توسعه‌ای باید پروژه‌های پژوهشی خود را به دانشگاه‌ها و مراکز علمی بسپارند اما متأسفانه این رویکرد در کشور ما بسیار کمرنگ است.  

محمدی‌فر حمایت از تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد قراردادهای پژوهشی در دانشگاه‌ها را یکی از مهمترین راهکارهای حمایت از تولید داخل و کمک به رفع مشکلات فعلی کشور و همچنین تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: خوشبختانه رشد خوبی در زمینه‌ تعداد قراردادهای پژوهشی دانشگاه بوعلی‌سینا اتفاق افتاده است و طی سال گذشته بیش از ۲۰ قرارداد پژوهشی با صنایع منعقد کردیم.  

وی در ادامه به نقش دانشگاهیان در رفع محدودیت‌ها و بحران فعلی ارز در کشور اشاره کرد و گفت: طی چند سال گذشته در حوزه خرید تجهیزات آزمایشگاهی و آموزشی، دانشگاه بوعلی‌سینا همگام با سیاست‌های ابلاغی وزارت علوم سعی در صرفه‌جویی داشته است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

خبر خوب برای معلمان و بازنشستگان/ واریزی ۳۷ میلیون تومانی در راه است

به گزارش کسب و کار نیوز، معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۱ از تعیین رتبه خود توسط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.