به گزارش کسب و کار نیوز، با اتمام مهلت قانونی ارائهی طرحها در چالش “افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغنهای خوراکی”، ارزیابی طرحهای ارائه شده آغاز شد. این ارزیابی بنا به تقاضای یکی از شرکتهای تولید کننده فرآوردههای روغنی ایران برای رفع یکی از چالشهای این صنعت مطرح شده است.
در مدت زمان ثبتنام در این چالش، طرحهای مفهومی از سوی محققان و فناوران دریافت شد که از این تعداد نزدیک به ۳۴ درصد طرحها دارای نمونه اولیه است.
شرکتکنندگان در این چالش میتوانند با ورود به سایت سامانه چالشهای نوآوری و فناوری نانو از آخرین وضعیت طرح خود در صفحه کاربری اختصاصی خود مطلع شوند. نتایج مربوط به هر طرح صرفا از طریق سامانه قابل مشاهده خواهد بود.
به منتخبان مرحله اول چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغنهای مایع خوراکی» همگام با پیشبرد طرح و ساخت نمونه، تا سقف ۵۰ میلیون ریال تسهیلات حمایتی شامل کمک هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو، اختصاص داده خواهد شد.
انتهای پیام