صفحه اصلی / استان ها / سیستان و بلوچستان / تولید سالیانه ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهر
تولید سالیانه ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهر

تولید سالیانه ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهر

رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت: سالیانه بیش از 150 تن گوشت شتر در ایرانشهر تولید می‌شود.

شتر

‌به گزارش کسب و کار نیوز- به نقل از اداره دامپزشکی ایرانشهر، هاشمزهی افزود: از این میزان تولید گوشت، ۵۰ تن در داخل استان مصرف شده و ۱۰۰ تن دیگر به سایر استانهای کشور صادر می‌شود.

هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از ۱۲ هزار نفر شتر در ایرانشهر گفت: بیش از ۹۰۰ نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان  و بلوچستان گفت: این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاه های مناسب برای پرورش شتر در کشور است.

رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شترهای بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند، افزود: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت ها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است‌.

وی گفت: از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم‌، درد پا و کمر استفاده می شود.

وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان با ۷۰ هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, داوود شاقوزایی با بیان اینکه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.