به گزارش کسب و کار نیوز، “راشل لوت” مبتکر این گامها، دستاورد خود را از طریق یک سری تغییرات ساده در سبک زندگی به دست آورده و معتقد است هر کسی میتواند این تغییرات را در زندگی خود پیاده کند.
او خانه را یک محیط کنترل شده میداند که میتوان ورودیها و خروجیهای آن را کنترل کرد. فقط باید رفتارهای خود را کمی تغییر داد و چند ترفند کوچک را به کار برد تا تفاوتی بزرگ ایجاد شود.
راشل لوت بیش از ۲۰ سال است که به جای کیسههای پلاستیکی، کیفهای مخصوص خرید خود را در مواقع خرید مایحتاج روزانهاش استفاده میکند چون بر این باور است که دوری از پلاستیکها هر روز سختتر شده و پلاستیکها همه جا را فرا گرفتهاند و حتی اولین پلاستیک ساخته شده هنوز جایی در این سیاره در حال گردش است.
اما راشل چگونه ضایعات خانگی خود را به این اندازه کاهش داده است؟ او کاهش ضایعات در خانواده خود را با جداسازی پسماندهای قابل بازیافت از پسماندهای غیرقابل بازیافت آغاز کرده است. او در ادامه این روند را با تغذیه مرغ و خروس و جوجههایش با پسماندها و ته ماندههای غذایی خانواده ادامه داده است. او به این نکته اشاره میکند که اگر چه همه قادر به نگهداری از این حیوانات خانگی نیستند اما میتوان به عنوان راه حلی جایگزین پسماندهای غذایی را منجمد کرده و به افرادی که از چنین حیواناتی نگهداری میکنند، اهدا کرد.
او علاوه بر استفاده از پسماندهای غذایی از خرید کالاهای بسته بندی شده تا حد ممکن اجتناب میکند. علاوه بر آن به هنگام خرید از کیسههای چند بار مصرف حصیری برای حمل سبزیجات و میوهها استفاده میکند.
خانواده لوت علاوه بر اینها، تمام قوطیها و بطریهایشان را جمعآوری کرده و در ازای دریافت پول نقد آنها را به مراکز بازیافت تحویل میدهند.
او همچنین ایجاد یک قطعه زمین کوچک کاشت سبزیجات را به عنوان راهکاری قابل کنترل برای کاهش ضایعات کاغذی پیشنهاد میکند. او در این ارتباط توضیح میدهد که در فصول مرطوب سال تمام کاغذها و مقواهای باطله را در داخل گودالی چال کرده و روی آن را با خاک، کود گیاهی سبز، دستههای علوفه و در آخر کودهای کشاورزی میپوشاند. در طول فصل این کاغذها به کود تبدیل شده و مکانی مناسب برای کاشت سبزیجات ایجاد میشود.
راشل لوت داشتن خانوادهای همراه را یکی از رازهای موفقیت خود میداند چرا که در خانواده آنها همگی از جمله دو فرزند ۱۱ و ۱۳ ساله خانواده برای کاهش تولید زباله تلاش میکنند. به عنوان مثال فرزندان او به هیچ وجه از ظروف یکبار مصرف استفاده نکرده و فقط ظروف قابل استفاده مجدد را برای بردن غذا به مدرسه استفاده میکنند.
به گزارش دیلی میل، خانواده لوت کلید موفقیت در کاهش ضایعات خانگی را انتخاب یک سبک زندگی درست برای طولانی مدت و ایجاد تدریجی تغییرات دانسته و پیشنهاد میکنند خانوادهها این روند را با ایجاد تغییرات کوچک در ابتدا و تداوم آن و افزودن تغییرات بیشتر در طول زمان در پیش بگیرند.
انتهای پیام