صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / اثرات بی‌توجهی به شرکت‌های دانش‌بنیان را در زمان تحریم خواهیم دید

رئیس جهاددانشگاهی گلستان:

اثرات بی‌توجهی به شرکت‌های دانش‌بنیان را در زمان تحریم خواهیم دید

رئیس جهاددانشگاهی گلستان گفت: اگر به اقتصاد مقاومتی توجه می‌کردیم شرایط کنونی کشور بسیار بهتر بود. پس از برجام باید در جهت توانمندی داخلی، ‌ بهره‌مندی و تقویت دانش فنی مجموعه‌های دانشی و دانش‌بنیان گام برداشته می‌شد، اما همه اینها به فراموشی سپرده و تمام توجه به خارج از کشور معطوف شد. اثرات این بی توجهی در زمان تحریم خودش را نشان خواهد داد.

جهاد دانشگاهی

به گزارش کسب و کار نیوز، مهندس رضا ثقفی- رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان- در مراسم سالگرد افتتاح جهاد دانشگاهی با بیان اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، گفت: فشارها و بدعهدی‌های قدرت‌های خارجی و همچنین سوء مدیریت و سوء استفاده برخی سودجویان داخلی باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای مردم شده است.

وی افزود: ما باید بدانیم که در شرایط فعلی وظیفه ما چه به‌عنوان شخص حقیقی، یعنی مردم و چه به‌عنوان شخص حقوقی، در هر پست و مقام و شغلی که هستیم چیست و برای برون رفت از این وضعیت باید چگونه تلاش کنیم.  

رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان بیان کرد: اینکه دولت جدید آمریکا زیر عهدش زده به معنای آن است که آنها در برجام اهداف دیگری داشتند و متضرر شده بودند، این نشان می‌دهد مسئولینی که مذاکرات خارجی را بر عهده داشتند، وظایف خود را در مقایسه با اینکه بالاخره با قدرت‌های بزرگ رو در رو بودند، به خوبی انجام دادند.

ثقفی خاطرنشان کرد: در این میان بخشی که از آن غفلت شده و بسیار مهم بوده، بحث توجه به توانمندی‌های داخل کشور بوده است. در این مدت باید از سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و کارآفرینان داخلی حمایت می‌شد.

وی با بیان اینکه در این دو سال، اقتصاد مقاومتی در عمل مورد غفلت واقع شده، گفت: توجه صرف به خارج  باعث بی‌انگیزه شدن مجموعه‌هایی مانند شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود. وقتی کشور تحریم می‌شود دوباره همه به سراغ مجموعه‌های دانشی و دانش‌بنیان داخلی می‌آیند.

ثقفی خاطرنشان کرد: تجدید نگرش، مطالعه دقیق و مرور تمام اجزای اقتصاد مقاومتی راه حل برون رفت از شرایط فعلی است.

وی در ادامه گفت: جهاددانشگاهی اقدامات دانشی و فناورانه بسیار خوبی را در سطح کشور انجام داده که بخشی از آنها در استان ما قابل اجرا و پیاده سازی است. هر زمانی که مجموعه استان گلستان نیاز به هر قسمتی از توان جهاددانشگاهی در سطح کشور دارد ما آمادگی همکاری با آنها را داریم.

رئیس جهاددانشگاهی گلستان تصریح کرد: ظرفیت و دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی شامل درمان زخم دیابت، سرطان برست، آسم و آلرژی و سلول درمانی، در فنی پنل  خورشیدی، تولید قفس پرورش ماهی در قفس، یو پی اس‌های اداری و صنعتی، دستگاه تولید آب از رطوبت هوا و در حوزه کشاورزی بهبود عملکرد و بهره‌وری محصولات کشاورزی با تولید کودهای شیمیایی و زیستی و نیز تخصص و توانمندی‌های پژوهشکده گیاهان دارویی و غیره را می‌توان در استان به کار بگیریم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اختصاص ۲۲۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات پایان خدمت ۹۵ هزار نفر بازنشسته

به گزارش کسب و کار نیوز، “داود منظور” معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.