صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / زید رعد الحسین: حملات ترامپ به رسانه‌ها، مصداق تحریک به خشونت است
زید رعد الحسین: حملات ترامپ به رسانه‌ها، مصداق تحریک به خشونت است

زید رعد الحسین: حملات ترامپ به رسانه‌ها، مصداق تحریک به خشونت است

کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل گفت، لفاظی‌های ضد رسانه‌ای رئیس جمهوری آمریکا مصداق تحریک به خشونت است که به خودسانسوری خبرنگاران یا حمله به آنها منجر می‌شود.

رعد الحسین

به گزارش کسب و کار نیوز، زید رعد الحسین، کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل که ماه جاری میلادی از سمتش کناره گیری می‌کند، در مصاحبه‌ای با گاردین گفت: فقدان اهمیت به حقوق بشر از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا باعث شده تا شکاف این دولت با دولتهای قبلی این کشور زیاد باشد.

وی در ادامه مصاحبه خود به توصیف ترامپ از رسانه‌ها و “دشمن مردم” نامیدنشان از سوی وی اشاره کرد و گفت: ما شاهد کمپین ضد رسانه‌ای بودیم که به صورت بالقوه حرکتی از سلسله رویدادهایی را به راه انداخت که به سهولت می‌تواند به ضرر خبرنگاران باشد و آنها به خودسانسوری دست بزنند. این مساله مصداق تحریک به خشونت است.

کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل ادامه داد: این مساله البته به دادگاه مربوط می‌شود که براساس شرایط تشخیص دهد زمانیکه ترامپ می‌گوید به یک خبرنگار که در حال پوشش یک راهپیمایی است، باید حمله شود، به واقع گناهکار است یا خیر.

وی گفت، از مدل ترامپی در کشورهای دیگر نیز استفاده می‌شود و او با این رفتارش به رهبران دیکتاتور مجوز می‌دهد تا به سرکوب رسانه‌هایی دست بزنند که پیش از این جراتش را نداشتند.

زید به رفتار “هون سن”، رهبر کامبوج اشاره دارد که در آن وی از زبانی مشابه به ترامپ در جریان تعطیلی سازمان‌های مستقل رسانه‌ای استفاده کرد.

وی گفت: آمریکا حالتی را ایجاد کرده که سایر کشورهایی که رهبری آنها به دنبال خودکامگی بیشتر در شخصیت یا تمایلاتشان در استبداد هستند، از آن استفاده می‌کنند.

کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل به سیاست دولت ترامپ در جدایی فرزندان از والدین مهاجرشان در مرز و همچنین پیشینه طویل ترامپ در لفاظی علیه اقلیت‌ها اشاره کرد و ادامه داد: زمانیکه زبان علیه گروه‌هایی از مردمی به کار می‌رود که از قبل قربانی تعصب و میهن پرستی افراطی شده‌اند، به زمانی در قرن بیستم باز می گردیم که در آن احساسات برای امیال و دستاوردهای سیاسی در مسیر نادرست و علیه گروه‌های آسیب پذیر به کار گرفته شد. این‌ها را در سال‌های دهه ۱۹۳۰ میلادی و دورانی پیش از جنگ نخست جهانی شاهد بودیم.

وی در ادامه مصاحبه خود با گاردین گفت:‌ به نظر می‌رسد که دولت ترامپ خودش را از دولت‌های قبلی در زمینه حمایت از حقوق بشر جهانی کنار کشیده و جدا کرده است. ناکامی دولت کنونی آمریکا در انتصاب سفیری در شورای حقوق بشر در ژنو پیش از خروج از این شورا، تصویری از نبود هرگونه تعهدی به حقوق بشر است.

کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل همچنین گفت که از همان روزهای آغاز به کارش در این سمت تصمیم گرفته تا درباره سوءمسئولیت‌های مربوط به حقوق بشر بدون توجه به شرایط سیاسی صحبت کند.

وی به میچل باچله، جانشینش در حقوق بشر سازمان ملل توصیه کرد تا شجاع بماند و برای بار دوم در این سمت کاندید نشود.

زید رعد الحسین نیز به دلیل اینکه نمی‌خواهد برای بار دوم در سمت کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل باشد، از سمتش کناره گیری می‌کند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

پزشکیان در اجلاس بریکس پلاس/بریکس، الگوی موفق همکاری برای رهایی از یک‌جانبه‌گرایی جهانی است

به گزارش کسب و کار نیوز ، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز(پنج‌شنبه) و یک روز پس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.