«یحیی نیکدل» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه نخستین جرقه اختصاص اعتبار برای اکتشاف معادن این استان در سال ۹۴ زده شد، گفت: قرار بر این بود تا رقم دو میلیارد تومان برای اکتشاف معادن این استان اختصاص یابد که یک میلیارد تومان از این مقدار حذف شد.
وی افزود: اما در سال ۹۵ موفق شدیم تا مبلغ ۴٫۵ میلیارد تومان اعتبار برای مطالعات اکتشافی جذب کنیم که بهدنبال آن امر مطالعات اکتشافی در پهنه جنوب استان به وسیله بالگرد سازمان ملی زمینشناسی انجام شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانشمالی ادامه داد: تا اواخر سال ۹۶، ۱۸ هزار کیلومتر خط پرواز نقشهبرداری انجام و حدود ۳۲۵ هزار کیلومتر نقشهبرداری انجام شد اما به علت انجام برخی اقدامات پرواز این بالگرد متوقف شد و پیگیریها برای پرواز مجدد این بالگرد در حال انجام است و ادامه مطالعات اکتشافی زودی توسط بالگرد در این استان آغاز خواهد شد.
نیکدل اظهار کرد: هماکنون تیمهای زمینشناسی در منطقه بام و صفیآباد مستقر هستند و کارهای میدانی را انجام میدهند و مطالعات تفضیلی را آغاز کردهاند و به نقاط امیدبخشی دست یافتهاند بطوریکه معدن طلا در جنوب استان شناسایی شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: علاوه بر آن کانی های فلزی سرب، روی و آهن شناسایی نیز شناسایی شده که باید آنالیز آن توسط کارشناسان تکمیل شود.
وی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری در حوزه معدن بسیار بالا و پرهزینه است و اگر بتوانیم زیرساختهای لازم را فراهم کنیم میتوانیم در این حوزه اقدامات خوبی را انجام دهیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانشمالی یادآور شد: در حقیقت باید بکوشیم تا جذابیتهای لازم برای سرمایهگذاران در حوزه معدن ایجاد کنیم تا آنها برای سرمایهگذاری در این استان تمایل پیدا کنند.
انتهای پیام