صفحه اصلی / اقتصادی / راه و شهرسازی / دو دانشگاه معتبر کشور بر پل ورسک نظارت فنی دارند
دو دانشگاه معتبر کشور بر پل ورسک نظارت فنی دارند

دو دانشگاه معتبر کشور بر پل ورسک نظارت فنی دارند

مدیرکل راه آهن شمال گفت که پل ورسک از سوی کارشناسان فنی دو دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر تهران نظارت می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز ، یوسف گران پاشا روز پنجشنبه در بازدید خبرنگاران ملی و استانی از پل ورسک افزود : هرساله از سوی این کارشناسان ابینه فنی پل ورسک بازبینی و مشکلات روبنایی و زیربنایی احتمالی آن برطرف می شود.
وی گفت که علاوه بر این ، سنسورهای هشدار دهنده فنی نیز بر روی پل ورسک نصب شده است که هر گونه مشکل فنی را اطلاع رسانی می کند.
مدیرکل راه آهن شمال هر گونه بروز مشکل فنی برای این پل ریلی را رد کرد و این مباحث را ناشی از عدم اطلاع از وضعیت نگهداری آن عنوان کرد.
گران پاشا در مورد پایان یافتن ضمانت نامه ابینه فنی پل ورسک از سوی کشور سازنده هم گفت که هیچ گونه مباحثی در مورد گارانتی برای ابنیه های فنی در دنیا مرسوم نیست و مهم ترین بحث در این ساخت و سازها ، شیوه نگهداری است که در مورد پل ورسک تمام مسایل فنی رعایت می شود.
وی افزود : در حال حاضر قدمت برخی ابنیه ها در جهان به یک هزار سال نیز می رسد که همچنان مورد استفاده است و تنها راهکار بهینه برای بهره برداری از آنها ، نگهداری اصولی و درست آنهاست.
مدیرکل راه آهن شمال گفت که هم اکنون پل ورسک توانایی نگهداری ۴۰۰ تن وزن قطار و واگن ها را دارد و روزانه افزون بر ۱۶ رام قطار مسافری و بیش از ۳۰ رام قطار باری از این پل تردد می کنند.
به گفته وی ، سالانه ۲٫۵ میلیون تن بار از روی پل ورسک حمل می شود و این ظرفیت با برقی شدن قطار و بهره برداری از اسکله رورو در بندرامیرآباد به ۷٫۵ میلیون تن خواهد رسید.
** شروع فعالیت برقی کردن قطار شمال کشور
مدیرکل راه آهن شمال گفت که طرح برقی کردن قطار محور شمال نیز از سوی پیمانکاران روسی در حال انجام است.
گران پاشا افزود : مرحله اول این طرح برای تجهیز امکانات در کشور سازنده پیگیری می شود و در مجموع تا ۱۴۰۱ این پروژه به بهره برداری می رسد.
وی در مورد بروز مشکل در قرارداد اجرای این پروژه از سوی پیمانکار روسی با تایید ضمنی اظهار داشت که این مشکل در مورد نوع قرارداد است که رایزنی برای رفع مشکل ادامه دارد و در اجرای پروژه تاثیر چندانی ندارد.
محور راه آهن شمال در حوزهمازندران از گرمسار در استان سمنان تا گلوگاه در شرق مازندران به طول ۳۰۰ کیلومتر است که سالانه یک میلیون مسافر از این مسیر جا به جا می شود.
۶۹۸۲/۱۶۵۴

همچنین مطالعه کنید:

دهک‌های یک تا سه خانه دار می شوند/تامین مسکن اقشار کم‌درآمد و محروم

به گزارش کسب و کار نیوز، فرزانه صادق در نشست با اعضای کمیسیون عمران مجلس، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.