صفحه اصلی / سرخط خبرها / گرفتار شدن ۱۸ نفر به سیاه زخم در سقز کردستان
گرفتار شدن ۱۸ نفر به سیاه زخم در سقز کردستان

گرفتار شدن ۱۸ نفر به سیاه زخم در سقز کردستان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: همه افرادی که تا امروز در شهرستان سقز به بیماری سیاه زخم مبتلا شده‌اند تحت درمان قرار گرفته و در حال بهبودی هستند.

 

فرزام بیدارپور با بیان اینکه، تاکنون ۱۸ مورد شامل ۶ نفر مرد و ۱۲ نفر زن در شهرستان سقز به این بیماری مبتلا شده‌اند، افزود: مبتلایان  در روستاها شامل ۸ نفر از بسطام، ۴ نفر جعفر خان، ۲نفر باشماق، ۱ نفر گوره قلعه، ۱ نفر هرمیدول، ۱ نفر قشلاق پل و ۱ نفر از ناحیه شهری سقز بوده اند که ۱۲ نفر از این افراد در بیمارستان امام خمینی (ره) سقز بستری و ۶ نفر ترخیص شده‌اند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از یاسنا، وی با بیان اینکه در زمینه کنترل این بیماری اقدامات موثری انجام شده است، بیان کرد: تیم های ویژه‌ای شامل یک تیم از وزارت بهداشت، استاد دانشگاه و نیز شبکه بهداشت و درمان شهرستان به روستاهای مورد نظر اعزام و  از نزدیک در جریان مشکلات بوجود آمده قرار گرفته اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تصریح کرد: بیماران مشکوک، معاینه و جهت ادامه درمان به مراکز درمانی سقز اعزام شدند و همچنین  به کمک ستاد بحران شهرستان، دام های تلف شده به شیوه بهداشتی و تحت نظارت کارشناسان سلامت محیط دفن شدند.

 بیدارپور بیان کرد: سرکشی از تمامی مراکز نگهداری دام، طویله‌ها و سایر نقاط احتمالی و آلوده گندزدایی و آموزش‌ها جهت پیشگیری به صورت جمعی و چهره به چهره توسط کارشناسان بهداشتی و درمانی دانشگاه به همراه سازمان دامپزشکی در این مکان های آلوده به انجام رسید.

وی با بیان اینکه این بیماری تحت مراقبت و کنترل دقیق قرار گرفته است و مردم در این زمینه نگرانی نداشته باشند، گفت: مردم سعی کنند از گوشت و محصولات لبنی دام های مشکوک و بیمار استفاده نکرده و نیز از مصرف گوشت دام های ذبح شده محلی بدون مجوز دامپزشکی خریداری نکنند و همچنین برای جلوگیری از انتشار این بیماری از هرگونه جابجایی و خروج دام در این روستاها جلوگیری شود. سیاه زخم یا شاربن یک بیماری مشترک بین انسان و دام محسوب می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: برگزاری جلسه قرارگاه زیستی استان، بازدیدهای منظم، بیماریابی دقیق، بستری و درمان افراد بیمار و مشکوک، آزمایش، ارسال نمونه های آزمایشگاه به انستیتوپاستور تهران و نیز واکسینه کردن دام های این روستاها توسط اداره دامپزشکی در جهت کنترل و درمان بیماری، به انجام رسیده است.

 بیدارپور از مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک به این بیماری، به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مجازات سنگین در انتظار استفاده‌کنندگان غیرمجاز برق برای استخراج رمزارز

به گزارش کسب و کار نیوز، پدیده استخراج غیرمجاز رمزارز چند سالی است که سایه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.