«نجاهی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه شمار فراوانی از جمعیت بخش جرگلان در شهرستان مذکور دو ماه از فصل بهار را مشغول نوغانداری میشوند، افزود: اما متأسفانه فضای تولیدی بسیار سنتی و نامناسب است و همین امر نیز در بسیاری از اوقات در کاهش تولید تأثیرگذار بوده است.
به گفته وی، برخی نوغانداران این بخش، امر تولید پیله ابریشم را در آغل و طویلهها انجام میدهند که گاهی اوقات با حمله موش و مار مواجه میشوند.
نجاهی ادامه داد: طی سال گذشته مبلغ پنج میلیون تومان تسهیلات برای بهسازی واحدهای تولید پیله ابریشم در نظر گرفته شد اما این مبلغ اندک بوده و کفاف انجام کار را نمیکند.
وی اظهار کرد: علاوهبر آن از مبلغ پنج میلیون تومان فقط یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای هر ساختمان اعطا شد که رقم بسیار اندکی است و برای ساخت یک فضای کوچک برای تولید پیله ابریشم مبلغ ۱۰ میلیون تومان نیاز است.
عضو شورای اسلامی روستای کلاته بهار که در نقطه صفر مرزی قرار دارد، تصریح کرد: از یک جعبه تخم ابریشم که مبلغ آن هفت هزار تومان است، ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان پیله ابریشم میتوان برداشت کرد که البته این میزان از تولید به محیط بستگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر ورود این منطقه به حوزه تولید پوشاک از جمله راهکارهایی است که می توان یک تکان اقتصادی را در درآمد خانوار مردم این منطقه ایجاد کرد.
نجاهی یادآور شد: اما این امر نیازمند حمایت دولت، ارائه آموزش و ورود سرمایهگذارانی برای انجام اقداماتی همچون ایجاد کارگاههای پوشاک و اختصاص چرخهای خیاطی است.
انتهای پیام