به گزارش کسب و کار نیوز، ابراهیم کلانتری ضمن اعلام این خبر گفت: در این دوره ۲۱۰۰ اثر دانشجویی به دبیرخانه این جشنواره در ۳۹ کد رشته تخصصی با سه محور آثار، نشریات و مقالات ویژه و اعلامی ارسال شد که با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: در این دوره برای تخصصیتر شدن رقابتها و جهتبخشی صحیح به دانشجویان شرکتکننده در جشنواره بر خلاف دورههای قبل این جشنواره، آثار با محدودیت شرکت در مسابقه روبهرو بودند و هر اثر فقط در یک کد رشته امکان شرکت در رقابتها را دارا بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه اظهار کرد: داوری مقدماتی این جشنواره با حضور پنج نفر از فعالان سابق نشریات دانشجویی که همگی از مدیران و فعالان رسانههای کشوری هستند در محل دبیرخانه جشنواره در شهرکرد آغاز به کار کرده و این مرحله از داوریها ادامه خواهد داشت. معیارهای این دوره داوری بر اساس سه اصل اصول مطبوعاتی، اصول نگارش و کیفیت محتوایی مطالب استوار خواهد بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: از ابتکارات جشنواره سوم، استفاده ویژه از بیانات و منویات مقام معظم رهبری در موضوعات اعلامی دبیرخانه بوده که حاصل آن، موضوعات و محورهای کارآمدی نظام جمهوری اسلامی، اقتصاد مقاومتی، نقش و اهمیت شهدای مدافع حرم در حفظ امنیت و استقلال کشور، سبک زندگی اسلامی – ایرانی، تبیین کار تمیز فرهنگی و آتشبهاختیار در عرصه فرهنگی، ابعاد نفوذ و تهاجم فرهنگی دشمن، لزوم خودکفایی علمی در عرصه فناوری و توانمندی نظامی و علوم انسانی بوده که به عنوان موضوعات بخش مقالات ویژه مشخص شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، کلانتری در پایان خاطرنشان کرد: داوری نهایی این جشنواره هفته آخر شهریور با حضور استادان و کارشناسان حوزه رسانه انجام و جمع دو نمره داوران ابتدایی و نهایی، مشخصکننده نفرات برگزیده خواهد بود. اختتامیه این دوره ۲۶ آبان سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار خواهد شد.
انتهای پیام