صفحه اصلی / استان ها / کردستان / رییس اتاق بازرگانی سنندج:عقب‌افتادگی تاریخی، گریبان‌گیر کردستان است

رییس اتاق بازرگانی سنندج:عقب‌افتادگی تاریخی، گریبان‌گیر کردستان است

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اتاق بازرگانی سنندج، با بیان این‌که عقب‌افتادگی تاریخی گریبان‌گیر استان کردستان شده است، گفت: عدم حضور نخبگان کردستانی در سطوح مدیریتی و تأثیرگذار ملی از جمله موضوعاتی است که به این عقب‌افتادگی تاریخی دامن می‌زند.

به گزارش کسب و کار نیوز، سیدکمال حسینی امروز شنبه (۱۳مرداد) در نشست سفیر جمهوری اسلامی ایران در ویتنام با فعالین علمی، اقتصادی، بازرگانی و کشاورزی کردستان اظهار کرد:همه ما به وضعیت اقتصادی مملکت واقفیم و به همین خاطر باید راهکارهای عملی در راستای رفع کاستی‌ها با مشارکت همه دستگاه‌ها لحاظ شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج با تأکید بر این‌که اعتماد به نخبگان استان و انتخاب سفیرانی از میان آنها ضروری است، گفت: دخالت دادن نظرات نخبگان در تصمیمات مهم کشوری از الزامات توسعه اقتصادی و دیگر حوزه‌هاست.

حسینی با اشاره به تأکیدات رییس جمهور ایران در آستانه انتخابات در خصوص لحاظ کردن نخبگان کردستانی در تصمیم گیری‌های مهم کشوری، گفت: متأسفانه این مهم هنوز عملی نشده است.

وی با اشاره به این‌که استان کردستان مانند دیگر استان‌های دیگر به مراودات خاص با کشورهای دیگر در راستای دستیابی به توسعه اقتصادی و صادرات نیازمند است، تصریح کرد: با توجه به پتانسیل و شرایط ویژه کردستان باید همت جدی بکار گرفته شود تا نتیجه مطلوب کسب گردد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج، مهم‌ترین اهداف اتاق بازرگانی  را شامل ارایه نظرات مشورتی در مورد اقتصاد کشور بر اساس سیاست‌های کلی، تشکیل نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در چارچوب نظام، کوشش در راه ورود بازارهای وارداتی به کشور، تلاش در راستای بررسی و حکمیت بازرگانی داخلی و خارجی طبق اساس نامه که به تصویب مجلس اعلام کرد.

وی با بیان این‌که اتاق بازرگانی با مراوده و ایجاد ارتباط مؤثر این ظرفیت را دارد تا شرایطی را فراهم کند که در آیین و مراودات اقتصادی و ایجاد ارتباط  در خصوص منافع مشترک بین فعالان اقتصادی استان و دیگر کشورها موجب صلح، رفاقت  و پایداری اقتصادی شود، خاطرنشان کرد: مراودات اقتصادی مؤثرتر و فراتر از اشتراک قومی و فرهنگی است.

حسینی با ذکر این‌که استان کردستان دارای اشتراکات فرهنگی و قومی ریشه‌ای زیادی با اقلیم کردستان عراق است، بیان کرد: متأسفانه به دلیل این‌که هنوز مراوده اقتصادی میان دو کشور صورت نگرفته سهم ما از بازار اقلیم کم است.

رئیس اتاق بازرگانی سنندج با تأکید بر افزایش مراوده اقتصادی استان با کشور ویتنام، اعلام کرد: در سال گذشته حدود ۳۱۴ میلیون دلار صادرات ما  نسبت به حجم واردات بیشتر بوده که امید است امسال سهم بیشتری از این بازار داشته باشیم.

حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد؛ با توجه به شرایط پتانسیل‌های این منطقه، امیدواریم شرایطی برای فعالیت اقتصادی استان کردستان در ویتنام فراهم شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مرغ‌

تست اعتیاد مرغ‌های کردستان منفی اعلام شد

به گزارش کسب وکار نیوز به نقل از ایسنا, مجتبی ورمقانی با تکذیب خبر خوراندن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.