به گزارش کسب و کار نیوز، نانِ نیشابور هنوز هم طرفداران خود را دارد اما مشکلاتی از قبیل اضافه نشدن دستمزد کارگرانِ نانواییهای دولتی در چند ساله اخیر انگیزه آنان را برای حفظ کیفیت نان تقلیل داده است.
برخی هنوز نانِ نیشابور را با کیفیت میدانند، نانواییهای آزادپز، با چنین مشکلاتی روبهرو نیستند، اما آنچه به گفته رئیس اتحادیه نانوایان باعث بیانگیزگی در کارگران نانواییهای دولتی شده، ثابت ماندن دستمزد آنها در این بازارِ گرانیهاست.
نانوایی که برای بردن نان بر سر سفره خود با مشکل مواجه باشد، طبیعتا انگیزهاش برای کار کمتر میشود چرا که «بیمایه، فطیر است»…
انتهای پیام