به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر نوراحمد لطیفی درباره روند درمانی دانش آموزان شین آبادی، گفت: از سال ۹۲ که حادثه شین آباد اتفاق افتاد، کودکان به صورت حاد در دانشگاههای ارومیه، مشهد، شیراز، اصفهان و تهران تقسیم بندی شدند. بعد از اینکه مرحله حاد سوختگی را گذراندند با دستور وزارت بهداشت تحت نظر یک تیم علمی – پزشکی در بیمارستان حضرت فاطمه (س) به سرپرستی دکتر فاطمی که در آن زمان مسئول بیمارستان نیز بودند و سرپرستی علمی دکتر امامی – مدیرگروه جراح پلاستیک و دبیر برد جراحی قرار گرفتند. از آن زمان تا کنون ۱۳۰۰ ویزیت توسط ۸ یا ۹ جراح با سابقه، برای این بیماران انجام شده است.
وی ادامه داد: تمام بیمارها در چند مرحله توسط تیم جراحی ویزیت شده و طرح درمانی برای روند درمانی آنها برنامهریزی شده است. تیم پزشکی مسئول با وجود مشکلات برای درمان این دانش آموزان، هیچ کوتاهی نکرده است. ما کاری به مسائل سیاسی و حول محور آن نداریم و برای درمان این دانش آموزان سعی خود را کرده و کارمان را به درستی انجام دادیم. حتی در زمانی که بیمارستان در شرایط نابسمان مالی بوده، انواع وسایل مورد نیاز برای درمان این دانش آموزان تهیه شده است.
لطیفی با اشاره به آخرین جلسهای که برای روند درمانی این دانش آموزان برگزار شده، گفت: در آخرین جلسهای که در تاریخ ۸ خرداد ماه با نمایندگان ریاست جمهوری و وزارتخانه بهداشت برگزار شده، اقدامات و تصمیماتی برای درمان این دانش آموزان گرفته شد. برای ۱۲ نفری که الان در مرحله مزمن درمان هستند، خدمات پزشکی فراهم شده است. من این برنامه را برای تیم پزشکی آمریکا بدون اضافه کردن مطلبی ایمیل کردم و حاضر شدند برای همکاری با ما به تهران بیایند.
لطیفی با بیان اینکه کمبودهایی در تجهیزات برای درمان شین آبادیها بوده است، گفت: ما در تجهیزاتی مثل دستگاه لیزر کمبود داشتیم، اما وزارتخانه خیلی سریع بودجه را تهیه کرده و در حال تهیه این تجهیزات است که به موازات آن خود ما با بخش لیزرهای خصوصی قرارداد بستیم.
وی در ادامه گفت: ما با سرویسهای خصوصی مانند پرستاری به شین آبادیها خدمت کردیم. وزارتخانه از جمله خود شخص وزیر و نمایندگان او لحظه به لحظه ناظر این خدمات بوده و کمبود امکانات را جبران کردند. کمبودهایی مثل پروتز انگشت برای این بیماران وجود داشته که وزارتخانه با قراردادهایی در صدد تهیه بهترین پروتزها برای آنها است.
این فوق تخصص جراحی ترمیمی و پلاستیک با تاکید بر اینکه هیچ کمبودی برای درمان این بیماران تا کنون ایجاد نشده، گفت: در بیماری سوختگی ممکن است ۲۰ سال طول بکشد تا مراحل درمانی تکمیل شود و ما در این مدت برای درمان شین آبادیها تمام تجهیزات لازم را آماده کرده و در درمان آنها هیچ کوتاهی انجام ندادیم.
وی افزود: ما با هر گروه علمی در هر جای دنیا بحث علمی این روند را انجام میدهیم. حتی با بهداشت جهانی که مدعی اصلی بهداشت و سلامت و جهان است به بحث و گفتوگو مینشینیم تا ثابت کنیم تمام مراحل درمان دانش آموزان شین آبادی علمی بوده و از طرف تیم پزشکی مسئول هیچ کوتاهی صورت نگرفته است.
وی در پایان افزود: تا کنون حدود ۱۲۰ مورد فیزیوتراپی و ۳۰ مورد کاردرمانی برای شین آبادیها انجام شده است. ما تمام سرویس خدمات مجهز به تمام بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان را انجام میدهیم. هر مریض سوخته و آسیب دیده به بیمارستان ما مراجعه کند ما در اقدامات ترمیمی او اعلام آمادگی میکنیم و برای هزینههای درمان از خیریهها کمک گرفتیم و خود وزارتخانه هم اعلام آمادگی و کمک کردهاند اما بیماران شین آبادی به خاطر وضعیت خاصشان به صورت ویژهای در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتهاند.
انتهای پیام