به گزارش کسب و کار نیوز، امین صفری با بیان این که بیش از ۷۰ درصد از عملیات ساخت فاز نخست این مجتمع تا پایان سال ۹۷ اجرایی میشود، افزود: عملیات نصب تجهیزات کارخانه به ترتیب در سه بخش سنگشکن، آسیابها و سلولهای فلوتاسیون انجام می شود.
به گفته وی، این تجهیزات از شرکتهای معتبر اروپایی تامین خواهد شد که تاکنون تجهیزات سنگشکن وارد کارخانه شده و نصب آن به زودی انجام میشود.
وی ادامه داد: آسیابهای این طرح به شرکت معتبر آلمانی سفارش داده شده و قسط اول آن نیز توسط سرمایهگذار پرداخت شده و علاوه بر این نیز قرارداد سلولهای فلوتاسیون نیز تا یک ماه آینده با شرکتی معتبر منعقد میشود.
وی در مورد عملکرد بخش معدن نیز اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۰ میلیون تن باطلهبرداری در بخش معدن صورت گرفته است. این مجتمع در سال گذشته ۵۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم داشته که این میزان با راهاندازی فاز نخست کارخانه فرآوری به ۱۰۰۰ نفر افزایش مییابد.
وی افزود: با راهاندازی فاز نخست کارخانه، ایجاد ظرفیت ۲۰۰ هزار تن تولید کنسانتره روی محقق خواهد شد و در آینده به ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تنی دست خواهیم یافت.
وی اظهار کرد: به دلیل پیچیدگی نوع خاک موجود در معدن مهدی آباد، فرآوری آن با مشکلاتی مواجه است که نیاز به ورود تکنولوژی و تجهیزات خاصی دارد. تلاش میکنیم تکنولوژی تولید بومی باشد به طوری که در فازهای بعدی بتوانیم از متخصصان داخلی هم استفاده کنیم.
وی یادآور شد: مطالعات فرآوری در استرالیا در حال انجام است که فاز سولفید روی، تمام شده و مطالعات بخش اکسید روی نیز امسال نهایی میشود.
مدیر مجتمع معدنی سرب و روی مهدی آباد تعامل بخش خصوصی و دولت در حوزه معدن را تحسین کرد و گفت: بخش خصوصی تعامل خوبی با دولت داشته است و باید این بخش را مورد حمایت قرار داد.
انتهای پیام