صفحه اصلی / اقتصادی / اقتصاد کلان / لیلاز: اقتصاد ایران بحران لاینحل ندارد
لیلاز: اقتصاد ایران بحران لاینحل ندارد

لیلاز: اقتصاد ایران بحران لاینحل ندارد

یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: ساختار اجتماعی و اقتصادی ایران، بحران لاینحلی ندارد اما حل مشکلات کنونی به مهارت مدیریت و عزم جدی مدیران نیازمند است.

به گزارش کسب و کار نیوز، «سعید لیلاز» امروز (شنبه) در دومین نشست «رسانه، افکار عمومی و بازنمایی رویداد» افزود: مشکلات کنونی کشور به مردم برنمی گردد، زیرا آنان در همه مقاطع به درخواست مسوولان پاسخ مثبت داده اند.
وی بحران کنونی کشور را ناشی از «خیانت به صداقت و آرمانگرایی ملت» دانست و افزود: در دوران شهید رجایی قیمت بنزین سه برابر شد اما در کشور اتفاقی رخ نداد، زیرا شهید رجایی صادقانه به مردم اعلام کرد بنزین نداریم اما برای صدور کارت سوخت در سال ۱۳۸۶، شاهد از بین رفتن یک سوم پمپ بنزین ها بودیم که این امر بیانگر بی اعتمادی مردم است.

** ترس؛ دلیل پنهانکاری مسوولان
یک فعال رسانه ای نیز در این جلسه گفت: هر چند ایران جزو کشورهای پیشتاز برای عضویت در سازمان بین المللی کار بوده اما فقط ۳۴ درصد اصول ۶۴ گانه ای که برای صندوق های تامین اجتماعی تعریف شده است، در کشور ما رعایت می شود.
به گفته «میکاییل عظیمی»، برخی مسوولان به سبب ترس از پیامدهای اطلاعات کافی میان مردم، در ارائه آمار پنهانکاری می کنند.
یک روزنامه نگار نیز در این نشست اعلام کرد: تصور ما از شرایط امروز جامعه وحشتناک تر از واقعیت ماجراست که دلیل آن، تلفیق اخبار واقعی و غیرواقعی در شبکه های مجازی است.
«شهاب الدین طباطبایی» ادامه داد: این روزها رسانه ها در افشاگری از یکدیگر جلو می زنند؛ درحالی که برای تزریق امید در جامعه می توان کارآمدی های مدیران را نیز افشا کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز، افزایش شفافیت اقتصادی از محورهای منشور حقوق شهروندی است که بیست و نهم آذرماه سال ۱۳۹۵ از آن رونمایی شد.
طباطبایی بر ضرورت عبور از مدیران سالخورده تاکید و تصریح کرد: مدیران جدید و جوان می توانند با خلق عملکردهای مناسب از مشکلات عبور کنند؛ زیرا قصد دارند برای آبادانی کشوری که در آن زندگی می کنند، تلاش کنند.
«مافیای مدیران سالخورده که کشور مقصد خود را برای دوران پس از بازنشستگی انتخاب کرده اند، کارآیی لازم را ندارد».
به گزارش کسب و کار نیوز، رییس جمهوری هشتم شهریورماه پارسال در نخستین گفت وگوی زنده تلویزیونی پس از تشکیل دولت دوازدهم، گفت: نگرانم چرا امروز شاهد گردش نخبگان با آن سرعتی که باید نیستیم؛ بنابراین من به همه وزیران دولت دوازدهم دستور دادم هر وزیری دستکم باید ۲نفر از جوانان را در سمت معاون، مشاور یا دستیار وزیر بگمارند و از وجود یک خانم در یکی از این سمت های مشابه در تحول وزارتخانه ها استفاده کنند.
سلسله نشست های «رسانه، افکار عمومی و بازنمایی رویداد» از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سالن کنفرانس های این وزارتخانه و با مشارکت فعالان رسانه ای و کارشناسان اقتصادی برگزار می شود.

اقتصام*م.خ*۱۰۷۰*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

صدور ۹ همت برگه‌ تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک

به گزارش کسب و کار نیوز ، بر اساس گزارشات وزارت اقتصاد از مبارزه با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.