به گزارش کسب و کار نیوز، شادنژاد امروز در نشست مراکز غیردولتی و سازمانهای مردمنهاد سازمان بهزیستی با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی که در ادارهکل بهزیستی استان برگزار شد، اظهار کرد: برای آشتیدادن کارتنخوابها خیلی زحمت کشیدیم. ما حتی یک کارتنخواب ساماندهی نشده در مشهد نداریم؛ اگر چنین فردی وجود دارد، بهخاطر این است که خودش تمایل ندارد به مراکز مراجعه کند.
وی با اشاره به اینکه «کارتنخوابها بهخاطر امرارمعاش روزها در جمعآوری ضایعات هستند»، عنوان کرد: کارتنخوابها کسانی هستند که حضورشان به کل جامعه آسیب میزند، اما بار مالی و مسئولیتی آنها فقط به عهده بهزیستی است و بقیه سازمانها خود را کنار کشیدهاند. حلقه مفقوده مشکل اعتیاد اشتغال است. سازمانهای مختلف باید درگیر این موضوع شوند.
عضو سازمان نظام پزشکی مشهد و مراکز کاهش آسیب اعتیاد با بیان اینکه «کارتنخوابها خودبهخود از نیروهای انتظامی فراری هستند»، ادامه داد: نیروی انتظامی از اقدامات قهرانه و پرخاشگرانه با کارتنخوابها جلوگیری کند.
بیکاری ۹۵ درصد نابینایان
در بخش دیگری از این نشست محمد هاشمزاده، نماینده جامعه نابینایان ثامنالائمه گفت: ۹۵ درصد معلولان نابینا بیکار هستند، در حالی که بیشترین تحصیلکردهها را در میان جامعه معلولین، نابینایان دارند. باید برای اشتغال معلولان طرحهای جدیدی ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه «توانمندسازی نقش بسیار مهمی در توانبخشی و برگشت معلولان به جامعه دارد»، بیان کرد: گفته میشود بهترین معلولیت نابینایی است چون کمترین مشکل را ایجاد میکند؛ بنابراین اگر نابینایان توانمند شود، میتوانند بسیاری از کارها را انجام دهند.
هاشمزاده خاطرنشان کرد: هزینه تولید کتابها و منابع بریل بسیار سنگین است.
از مهدکودکها به عنوان مرکز تجاری یاد میشود
جود دوست، نماینده کانون توسعه مهدکودکهای خراسان رضوی در بخش دیگری از این نشست عنوان کرد: ۸۰ درصد شخصیت کودک زیر ۶ سال شکل می گیرد. مهدهای کودک طلای آبی هستند. مهدهای کودک شریانهای استان و کشور هستند. مایه آرامش و امنیت زنان شاغل، زنان بیسرپرست، کودکان تکوالد و… هستند.
وی با بیان اینکه «از مهدکودکها به عنوان مرکز تجاری یاد میشود»، گفت: زمین برخی از مهدهای کودک در اختیار آستان قدس است. این خانهها را تجاری اعلام و اجارهبها مضاعف میخواهد. آب ما تجاری حساب میشود. اداره آب اعلام کرده بهازای هر کودک باید هزینه انشعاب آب بدهیم.
نماینده کانون توسعه مهدکودکهای خراسان رضوی افزود: سنگینترین بیمهها از مهدهای کودک گرفته میشود. تعداد مربیان که ۳۰ سال خدمت کرده باشند و بعد حقوقی دریافت کنند، انگشتشمار است.
انتهای پیام