صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / در برابر تحریم‌ها دست‌مان بسته نیست

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

در برابر تحریم‌ها دست‌مان بسته نیست

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما در شرایط فعلی فرمانده‌ای واحد، متخصص و مبتکر می‌خواهیم که در عرصه جنگ اقتصادی تصمیم‌گیری کند.

محمدرضا پورابراهیمی

به گزارش کسب و کار نیوز، محمدرضا پورابراهیمی در دیدار با رئیس و پرسنل بیمارستان حضرت فاطمه (س) کرمان اظهار کرد: محتوای نظام جمهوری اسلامی هیچ وقت با جریان استکباری نمی‌توانند در کنار هم قرا گیرند و اوج آن را در جریان برجام شاهد بودیم که علیرغم خواست دلسوزان نظام، برجام توافق شد تا اتمام حجتی برای درون و بیرون باشد که نظام جمهوری اسلامی بر پیمان خود می‌ماند، اما قانون شکنی و پیمان شکنی واضح دشمن را شاهد بودیم.

وی ادامه داد: تا زمانی انقلاب اسلامی بر مواضع خود پایبند است، مخالفانی دارد، مگر این‌که از موضع اقتدار آن‌ها را مجبور کنیم که به جمهوری اسلامی کاری نداشته باشند.

وی عنوان کرد: منافقان در تاریخ انقلاب اسلامی روسیاه ترین گروهی هستند که مردم ایران از آن‌ها نام می‌برند و ۱۷ هزار شهید در تاریخ انقلاب اسلامی به واسطه وجود این شجره خبیثه داریم، اما وضعیت تاسف‌باری امروز می‌بینیم که بعضی می‌خواهند بد را خوب جلوه دهند. عده‌ای فکر می‌کنند که جریان منافقان تمام شده است، اما ۲۰ روز قبل ۴ هزار نفر از منافقان در پاریس با پول وهابی‌ها و سردمداری آمریکا و حمایت ننگین فرانسه گردهمایی علیه جمهوری اسلامی ایران گرهمایی گذاشتند. در مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور و وزارت امور خارجه تذکر دادیم که باید سفیر فرانسه را اخراج کنید، چون رسما علیه ما براندازی به راه انداخته‌اند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: جنایت‌های منافقان در تاریخ انقلاب اسلامی، همانند اقدامات وحشیانه‌ای است که داعش انجام می‌دهد، این گروه با حمایت عربستان و آمریکا، علیه جمهوری اسلامی سازماندهی شده و در حوادث اخیر تهران بخشی از این افراد دستگیر شدند. جریان به سمتی رفته که رئیس جمهور جاهل و غیرقابل اتکا در آمریکا روی کار آمده که پازل جریان مقابله با جمهوری اسلامی را تکمیل کرده است.

وی تصریح کرد: در تحریم ها علیه ایران سال ۹۱ تحریم فلج کننده را مطرح کردند، اما بر روی جمهوری اسلامی اثری نداشت، گروهی خبره از افراد مالی و اقتصادی تشکیل داده‌اند که رصد برنامه های اقتصادی ایران را داشته باشند و براساس آن اقدامات خود را انجام دهند، یک اجماع و کار سختگیرانه و کاملا خلاف ضوابط و قوانین بین‌المللی.

وی افزود: التهابات ارزی که در ماه های اخیر داشیم یک موضوع این بود که عربستان با همکاری امارات بخش عظیمی از مراودات اقتصادی ما را در منطقه اخلال ایجاد کردند، البته این‌گونه نیست که ما دست‌مان بسته باشد، بلکه راهکارهایی برنامه ریزی و اجرا می‌شود. هیچ شکی نیست که تحریم هزینه جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد، اما این‌گونه نیست که نتوانیم کاری در مقابل آن‌ها انجام دهیم.

پورابراهیمی اظهار کرد: این‌که برجام را با اروپایی‌ها ادامه دهیم، جمهوری اسلامی بررسی می کند، اما شخصا فکر می‌کنم که نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد، چون تحت نفوذ آمریکایی ها قرار دارند.

وی ادامه داد: در حوزه مسائل خارجی با وجود برنامه‌ریزی‌هایی علیه ما انجام می‌گیرد، اما جمهوری اسلامی ایران از موضع قدرت خود در عرصه مراودات کوتاه نمی آید و توقف نمی شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اما اگر با یک تحریم سخت مواجه شدیم، در حوزه داخلی همه باید آمادگی پیدا کنیم، از نظر ما تیم اقتصادی دولت برای مواجهه با این جنگ اقتصادی که رئیس جمهور با تاخیر به آن رسیده است، از ویژگی های لازم در جنگ اقتصادی برخوردار نیست.

پورابراهیمی با بیان این‌که «ما در شرایط فعلی فرمانده‌ ای واحد، متخصص و مبتکر می خواهیم که در عرصه جنگ اقتصادی تصمیم گیری کند» گفت: به عنوان یک کارشناس حوزه اقتصادی می گویم که در شرایط فعلی کشور، بود و نبود بانک مرکزی الان شرایط ما را تغییری نمی‌دهد، سیاست‌هایی که بانک مرکزی در حوزه ارزی اتخاذ می‌کند، نه تنها فایده ای ندارد، بلکه بخش عمده آن بنزین روی آتش تحریم است. ناکارآمدی در نظام جمهوری اسلامی قابل پذیرش نیست، سه ماه به دولت تاکید کردیم که سیاست نرخ ارز ثابت مشکل ساز است و صادرات را متوقف می‌کند و سه ماه اول امسال به واسطه نرخ ثابت ارز، ۳۰ میلیارد دلار درخواست تقاضای واردات داشتیم که البته جلوی آن را گرفتیم.

وی  ادامه داد: کمیته ارزی کمیسیون اقتصادی را تشکیل دادیم و جمع بندی کردیم تا دو بازار اولیه و ثانویه ارز داشته باشیم که برای آسایش مردم نرخی برای واردات کالاهای اساسی و ضروری باشد و نرخی توافقی هم باشد که صادرات را توجیه کند و واردات کالاهای غیرضرور را کنترل کند. تخلفات اقتصادی کوچک و بزرگ به مراتب بدتر از سوء‌ مدیریت‌هاست، جریان منفعت طلبی به دنبال فساد اقتصادی شکل گرفته و متاسفانه گسترش داشته و نگرانی را ایجاد کرده که به مراتبت از نگرانی تحریم و سوء مدیریت بیشتر  است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

قالیباف در هشداری به آمریکا: رژیم نامشروع صهیونی را مهار کن/پاسخ ایران به تجاوزگری قطعی است

به گزارش کسب و کار نیوز ، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.