به گزارش کسب و کار نیوز- صابری امروز در نشست مراکز غیردولتی و سازمانهای مردمنهاد سازمان بهزیستی با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی که در ادارهکل بهزیستی استان برگزار شد، با اشاره به اینکه «۲۶۰ مرکز و دفتر مشاوره در استان و 110 مرکز و دفتر مشاوره در مشهد داریم»، اظهار کرد: کسی که مجوز این مراکز مشاوره ر میگیرد، چقدر توانایی تشخیص دارد؟ گاهی به شوخی میگویم اگر طلاق در جامعه زیاد است بخشی از آن به روانشناسان برمیگردد. بحث من عمهدرمانیها و خالهتراپیهایی است که در خراسان رضوی انجام میشود و میتواند ابعاد سیاسی و امنیتی داشته باشد.
وی با بیان اینکه « پزشک عمومی در درمانگاهها دارد زوج درمانی انجام میدهد و…»، افزود: اگر در یکی از این مراکز اتفاقی بیفتد و خبرگزاریهای جهانی آن را منتشر کنند، ابعاد سیاسی و اجتماعی بهوجود میآید. جلوی عمهدرمانیها و خاله تراپیها را بگیرید.
نماینده مراکز مشاوره خراسان رضوی تصریح کرد: امنیت مراکز مشاوره باید تامین شود. اگر پلیس مجبور است به طلافروشیها سرویس دهد باید این اقدام برای مراکز مشاورهای هم که در موضوع طلاق کار میکنند، صورت بگیرد زیرا دیده شده دعوای زن و شوهربا سلاح سرد در مراکز مشاوره اتفاق افتاده است.
پارک یا خیابانی به نام یک مددکار اجتماعی نامگذاری شود
در بخش دیگری از این نشست مهدیزاده، نماینده کانون کلینیکهای مددکاری خراسان رضوی عنوان کرد: پارک یا خیابانی به نام مددکار اجتماعی نامگذاری شود این کار در تهران انجام شده است. نیاز است که مددکاران در جامعه شناخته شوند.
وی ادامه داد: کلینیک در خراسان رضوی داریم که حدود ۱۲ درصد کلینیکهای کشور را شامل میشود. ۵۰۰ متخصص را بکار گرفتیم. خدمات مددکاری اجتماعی، روانشناسی، حقوقی و مشاوره انجام میدهند.
نماینده کانون کلینیکهای مددکاری خراسان رضوی بیان کرد: بخشنامهای برای کلینیکهای مددکاری به دارایی ابلاغ شده که دارایی استان آن را انجام نمیدهد و کلینیکها شامل مالیات شدهاند.
فعالیت ۵۰۰۰ عطاری غیرمجاز در کشور
در ادامه این نشست محدث، رئیس انجمن صنفی درمانگرایان اعتیاد خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۷۰۰ کلینیک درمان اعتیاد در استان داریم که ۳۰۰ مورد متعلق به بهزیستی است. در مجموع ۷۰ هزار نفر تحت پوشش درمانی هستند که از نیمی از انها بیکار هستند.
وی در خصوص مداخله در درمان توسط عطاریها گفت: 15 هزار عطار در کشور که ۵ هزار غیرمجاز هستند اکثرا مشغول فروختن داروی متادون و.. هستند که باعثآسیب به بیماران میشود. این تخلفات همچنان ادامه دارد و باید جلوی آن گرفته شود.
محدث یادآور شد:آموزش مدیران و ادارات باید انجام شود که بدانند با کارمند معتاد چگونه رفتار کنند.
رئیس انجمن صنفی درمانگرایان اعتیاد خراسان رضوی گفت: قرارداد بیمه با کلینیکها چهار سال است بین معاونت درمان و بیمهها پاسکاری صورت میگیرد. در اینجا نیاز به مداخله یک مقام بالاتر است که با کلینیکها قرارداد بیمه درمانی بسته شود.
وی تصریح کرد: شربت اپیون یکی از زنجیرههای درمانی است که در تمام استانها وجود دارد اما به خراسان رضوی نیامده است.
انتهای پیام