به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور، سید حسن هاشمی در مجمع عمومی خیرین سلامت کشور، با اشاره به پروژههای دولت در حوزه سلامت، اظهار کرد: این پروژهها که بیشتر در دولت یازدهم اجرا شدهاند بی نظیر بودند و در مناطق محروم و شهرهای مرزی ایجاد شدهاند. بخشی از آنها با مجمع خیرین سلامت مشترک بوده و بخشی دیگری از آن نیز وظیفه خود دولت است که آنها را آغاز کرده و بسیاری نیز به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: تصور می کنم اجرای این پروژهها باعث آرامش شده است؛ چون مردم فکر میکنند نظام و ملت اسلامی به فکر آنها هستند و گرهی از کار آنها باز می کنند؛ اگرچه هنوز هم راضی نیستیم، اما با وجود این در دولت یازدهم کار شد، در دولت دوازدهم نیز همان مسیر را ادامه می دهیم.
وزیر بهداشت افزود: این مشکلات نیز میگذرد. من این را تعبیر به طوفان کردم؛ چون چند دقیقه بیشتر نیست و گرد وخاکی هم ایجاد میکند. نه باید سیاه نمایی کرد و نه سفید نمایی؛ نباید خودمان را به غفلت بزنیم؛ بلکه باید آمادگی داشته باشیم. حوزه بهداشت و درمان نیز از دستگاههایی است که آمادگی نسبی دارند.
هاشمی با بیان اینکه مدیران خوب، سالم و فداکاری در همه جای کشور از جمله در این حوزه وجود دارد، تصریح کرد: به نظر من این مدیران الان مصممتر از قبل هستند. من میبینم که از ۶ صبح تا ۱۱ شب کار میکنند و کار برایشان شیرینتر شده است. سابقه نداشته است کسانی که امروز مقابل ما صف آرایی کردند، این قدر وقیح و بیشرم باشند. به قول خودشان میشود گفت سختترین تحریمها را میخواهند تحمیل کنند؛ البته خواب و خیال بیشتر نیست. به نظر آنها سخت است، ما در سختی زندگی میکنیم.
وی تاکید کرد: این مردم سختتر از این را هم از سر گذراندهاند و خداوند قدرت و استقامتی به آنها داده که امروز در دنیا و در طول تاریخ بی نظیر است. همه این ایستادگیها اول از همه با ایمان و اعتقاد به خدا و بعد اعتقاد به این مردم است. آنها مدعی هستند که میخواهند ظالمانه ترین تحریمها را در طول تاریخ تحمیل کنند. آنها آن قدر بی شرم هستند که بیشتر به نقاطی فشار میآورند که مردم بیشتر ناراحت می شوند؛ مانند حوزه سلامت، دارو، کودکان، افراد مسن، شیرخشک و تجهیزات پزشکی.
هاشمی با بیان اینکه تصور میکنم آمادگی نسبی وجود دارد، گفت: باید تلاش کنیم برای مردم هم گرفتاری پیش نیاید. توقع من بیشتر از این است و فکر میکنم حتی باید کاری کنیم که اگر مشکلی بوده در سال ۹۶ وجود داشته است، در سال ۹۷ نسبت به گذشته کاهش پیدا کند، نه اینکه افزایش داشته باشد. در عین حال بتوانیم پروژهها را با قدرت و اقتدار بتوانیم پیش ببریم.
وی با اشاره به افتتاح بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی قرچک ورامین، ادامه داد: درست است که این بیمارستان با ۱۰۰تخت خواب در دوسال ساخته شده، اما بسیار مدرن، مجهز و زیباست و با تعرفه دولتی خدمت میدهد، اما کنار آن کار ساخت بیمارستانی ۳۵۰ تخت خوابی را شروع کردیم. آنجا از من سوال کردند شرق تهران بیمارستانی برای بیماران ضربه مغزی، تصادفی و تروما نیست؟ گفتم خدا را شکر میکنم که هفته پیش خدمت آقای سعیدی کیا- رئیس بنیاد مستضعفان- بودیم. ایشان نیز برای ساخت بیمارستانی ۵۴۰ تخت خوابی قول دادند.
هاشمی تاکید کرد: نه تنها باید کاری کنیم که برای روزمره مردم مشکلی ایجاد نشود، بلکه باید بتوانیم پروژههای فعلی را دنبال کنیم تا مردم امیدوارتر از گذشته باشند.
وی افزود: با اشاره با بیان اینکه هیچ مشکلی در زمینه دارو، درمان و خدمات بیماران خاص نباید وجود داشته باشد، بیان کرد: گاهی اوقات مدیران به دلیل ناهماهنگی تصمیم هایی میگیرند که ممکن است باعث ناراحتی آنها شود. دارو نیز افزایش قیمتی داشت که البته باید این کار را می کردیم؛ چون نرخ ارز و دستمزدها تغییر کرده است. باید واقع بین بود؛ نمیشود یک طرفه قضاوت کرد. تولید میخوابد و برخی که سرمایه گذاری کردهاند بیچاره میشوند. از طرف دیگر نیز بیمهها باید طوری حضور داشته باشند که مردم به خصوص اقشار ضعیف آسیب نبینند.
هاشمی با بیان اینکه گاهی اوقات چتر بیمهای متناسب با این افزایش قیمتها نیست، گفت: اگر این پوشش بیمهای برای همه اقشار نیست باید خیلی مراقبت کنیم که فقرا، ضعفا و به ویژه بیماران خاصی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند آسیبی نبینند.
انتهای پیام