به گزارش کسب و کار نیوز، دومین کنگره بینالمللی زیست پزشکی (icb2018) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگاه رویان با نگرش جذب دانشمندان برجسته جهان، محققان برتر علوم پایه و بالینی، جراحان و بیولوژیستها از طیف گستردهای از رشتههای مرتبط با حوزه علوم پزشکی و زیست شناسی برپا میشود.
دکتر محمد باقر لاریجانی (رئیس شورای ریاستگذاری دومین کنگره بینالمللی زیست پزشکی کشور)، محمدرضا زرین دست (دبیر علمی کنگره) و دبیر اجرایی این کنگره دکتر مجید مسگرطهرانی است.
۱۰ محور اصلی برای دومین دوره این کنگره بینالمللی در موضوعات “پزشکی شخصی”، “زنان و بهداشت باروری”، “ژنتیک پزشکی”، “زیبایی”، “تغذیه و سلامت”، “نانو زیست فناوری پزشکی”، “میکروبشناسی و بیماریهای عفونی”، “سلولهای بنیادی و کاربردهای پزشکی”، “سرطان” و “متابولیسم و بیماری های متابولیکی” درنظر گرفته شده است.
مسگرطهرانی، دبیر اجرایی دومین کنگره بینالمللی زیست پزشکی کشور با بیان این که این کنگره شامل پانلهایی با موضوعات تکمیلی و همپوشانی کننده و پل ارتباطی علوم پایه به سمت درمان است، گفت: در پانل پزشکی شخصی به مباحث تاثیر ژن درانواع سرطان پرداخته میشود که ارتباط متقابل با پانل ژنتیک پزشکی دارد؛ از طرفی پانل زنان و بهداشت با پانل تغذیه و سلامت مرتبط میشود. همچنین در پانل متابولیسم و بیماریهای متابولیکی به بررسی عوامل بیولوژیکی خطرناک برای انسان که ارتباط تنگاتگ با مباحث میکروبیولوژی دارد، پرداخته میشود.
مسگرطهرانی افزود: همچنین با حضور استادان و محققان مطرح علوم پزشکی و زیست شناسی، این کنگره دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی در سامانه آموزش مداوم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. زیستشناسانی که در این کنگره شرکت میکنند، گواهینامه بینالمللی مورد تأیید مرکز استاندارد ۲۹۹۹۰ سوئیس را دریافت خواهند کرد.
مسگر طهرانی برگزاری نمایشگاه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی اکفا و جشنواره ملی داروسازی را از برنامههای مهم همزمان با دومین کنگره زیست پزشکی معرفی کرد.
دبیر اجرایی دومین کنگره زیست پزشکی درباره کارگاههای جانبی نیز گفت: حدود ۲۰ کارگاه جانبی در مساحت ۳۰۰۰ مترمربع توسط شرکتهای دانشبنیان تجهیزات پزشکی، دارویی و آرایشی همزمان با این کنگره برگزار میشود. شرکت کنندگان این کارگاهها گواهینامه عالی تکنیک آموزی تخصصی دریافت خواهند کرد.
وی افزود: قبل از برگزاری کنگره بینالمللی زیست پزشکی، حدود ۴۵ کارگاه تخصصی آنلاین به صورت فصلی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرخانه کنگره بینالمللی زیست پزشکی برگزار میشود که میتوان به کارگاه (NGS) توالییابی ژنی، (DGGE) انگشت نگاری جنینی، اصول کاربری دستگاه الایزا و … برای اولین بار در ایران اشاره کرد که به شرکتکنندگان مدرک بینالمللی داده می شود.
مسگر طهرانی با اشاره به ۴ دوره تکوینی آموزش محور، پژوهش محور، کارآفرین و در نهایت صنعتی دانشگاههای مدرن، گفت: در این کنگره فنبازار فناوریهای پزشکی برگزار میشود که متخصصان نسل ۳ و ۴ دانشگاهی با همکاری و پیوند یکدیگر، کسب و کارهای نوین این عرصه را رقم بزنند.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری ریاست جمهوری نیز در تکمیل صحبتهای مسگرطهرانی گفت: این موضوع، زیرساخت و سقفی دارد. حداقلترین کار، مهیا شدن یک بستر فیزیکی برای ارتباط هرچه بیشتر شرکتهای خرد و کلان است، از طرفی خارج از فضای تجاری این شرکتها، باید تیمهای تحقیقاتی جستجوگر منشأ فناوریهای مشتری محور، شناسایی شوند.
قانعی تصریح کرد: نگاه ویژه ما در نهایت باید این باشد که برای فارغالتحصیلان توانا، کارآفرینی ایجاد شود. این فارغالتحصیلان باید به گونهای باشند که در بازار سلامت، متقاضی ارتقای محصولات شرکتها هستند و ایدههای نوآورانه آنها نه تنها باعث رونق اقتصاد کشور، بلکه آسایش مردم جامعه شود.
بر اساس اعلام دبیرخانه کنگره، علاقهمندان برای ارسال مقالات خود تا ۱۰ آبان ۱۳۹۷ فرصت دارند به وبسایت www.icb2018.com مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۲۶۳۰۹۷۴۱-۰۲۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام