صفحه اصلی / اقتصادی / ارتباطات و فناوری اطلاعات / درآمدزایی بیت‌کوین برای هکرها!
درآمدزایی بیت‌کوین برای هکرها!

درآمدزایی بیت‌کوین برای هکرها!

هکرهای بسیاری از ابررایانه‌هایی که پردازنده و کارت گرافیک‌های بسیار قدرتمندی دارند، برای استخراج و ماینینگ ارزهای مجازی استفاده می‌کنند و در این طریق هم درآمدهای هنگفتی را کسب می‌کنند.

هکرهای بسیاری از ابررایانه‌هایی که پردازنده و کارت گرافیک‌های بسیار قدرتمندی دارند، برای استخراج و ماینینگ ارزهای مجازی استفاده می‌کنند و در این طریق هم درآمدهای هنگفتی را کسب می‌کنند.
در نیمه نخست سال جاری میلادی حملات بدافزاری به منظور استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده نسبت به نیمه دوم سال گذشته سه برابر شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایتنا ، از آنجا که این روزها تب استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده در کشورهای مختلف جهان بالا گرفته است، کاربران و هکرهای بسیاری نیز از ابررایانه‌هایی که پردازنده و کارت گرافیک‌های بسیار قدرتمندی دارند، برای استخراج و ماینینگ ارزهای مجازی استفاده می‌کنند و در این طریق هم درآمدهای هنگفتی را کسب می‌کنند.

تازه‌ترین گزارشی که موسسه تحقیقاتی چک پوینت ارائه داده، نشان می‌دهد در نیمه نخست سال جاری ۲۰۱۸ میلادی در مقایسه با نیمه دوم سال گذشته، تعداد افراد و شرکت‌های قربانی بدافزارهای مربوط به استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت کوین سه برابر شده است.

براساس گفته‌های تحلیلگران، زمانی که بیت‌کوین در سال ۲۰۰۹ برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود اما در ماه‌های گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید. درواقع، فناوری بیت‌کوین ‌که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران می‌دهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی می‌ماند.

متخصصان و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری که در موسسه تحقیقاتی دیگری کهSecurity Vendor فعالیت می‌کنند، به تازگی در جدیدترین آمارهای خود اعلام کرده‌اند که میزان حملات سایبری از طریق بدافزارهای استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت کوین در نیمه دوم سال گذشته میلادی ۲۱ درصد بوده و حالا در نیمه نخست سال جاری ۲۰۱۸ میلادی به بیش از ۴۲ درصد رسیده است.

این آمار و ارقام خود به تنهایی نشان می‌دهد که هکرها و مجرمان سایبری به سمت و سوی ارزهای دیجیتالی گرایش بیشتری پیدا کرده‌اند چراکه سرقت پول‌های هنگفت از این طریق برایشان بسیار آسان‌تر، کم‌هزینه‌تر و کم‌خطرتر از سایر روش‌های دیگر است.

یکی از دلایلی که بسیاری از کشورها بخصوص در ابتدای آغاز بکار ارزهای مجازی نظیر بیت کوین، نقل و انتقالات پول از این طریق را ممنوع اعلام کرده بودند، همین ناشناس بودن مبدا و مقصد مبادلات پولی است و همین مساله این امکان را به مجرمان، تروریست‌ها، سوداگران و قاچاقچیان ارز، مواد مخدر، دارو و اسلحه می‌دهد تا با خیال آسوده به فعالیت‌های غیرقانونی و غیرمجاز خود ادامه دهند و از طرف نهادهای امنیتی و اطلاعاتی قابل ردگیری و پیگیری نباشند.

تحلیلگران همچنین پیش‌بینی کرده‌اند بسیاری از افراد و هکرها از طریق حملات بدافزاری به رایانه و حساب‌های شخصی کاربران قربانی توانسته‌اند تاکنون ۲٫۵ میلیارد دلار به جیب بزنند و درامدهای کلانی را در یک بازه زمانی شش ماهه کسب کنند.

تاکنون تعداد کثیری از کاربران در فضای مجازی قربانی حملات بدافزاری وب سایت‌های حاوی تبلیغات برای استخراج و ماینینگ ارزهای دیجیتالی شده‌اند و حساب‌های کاربری و دستگاه‌های الکترونیکی متصل به اینترنتشان مورد سوءاستفاده هکرهای ارزهای دیجیتالی قرار می‌گیرد.

همچنین مطالعه کنید:

فرزین: ریال دیجیتال به‌زودی کار خود را شروع می کند

به گزارش کسب و کار نیوز ، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی در یازدهمین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.