صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / توسعه همکاری ستاد زیست فناوری با دانشگاه شهید رجایی
توسعه همکاری ستاد زیست فناوری با دانشگاه شهید رجایی

در قالب امضای تفاهم‌نامه اجرایی می‌شود

توسعه همکاری ستاد زیست فناوری با دانشگاه شهید رجایی

تفاهم‌نامه همکاری میان ستاد توسعه زیست فناوری با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با هدف تحقق اهداف ملی سند توسعه زیست‌فناوری در به‌کارگیری فناوری زیستی به امضا رسید.

پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان

به گزارش کسب و کار نیوز، در راستای تحقق اهداف ملی سند توسعه زیست‌فناوری در به‌کارگیری فناوری زیستی و اهداف کلان سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش با موضوع به‌سازی و تحول در نظام برنامه‌ریزی آموزشی و گسترش همکاری در زمینه ترویج زیست‌فناوری، تفاهم‌نامه‌ همکاری بین ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و دانشگاه شهید رجائی به امضا رسید.

موضوع این تفاهم‌نامه برنامه­‌ریزی برای استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی و قانونی موجود در ستاد و توانمندی‌های علمی و آموزشی موجود در دانشگاه به‌منظور دستیابی به مواردی چون “همکاری در جهت معرفی و ترویج مفاهیم و کاربردهای زیست‌فناوری به‌عنوان فناوری کلیدی در جهت دستیابی به توسعه پایدار در جامعه به‌ویژه در بین دانش‌آموزان، دانشجویان و دبیران آموزش ‌و پرورش”، “همکاری مشترک در جهت تقویت فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه زیست‌فناوری”، “بسترسازی و برنامه‌ریزی در جهت توسعه رویکردهای آموزشی خلاقیت محور در حوزه زیست‌فناوری” و “فراهم کردن بستر شکوفایی استعدادهای دانشجویان و دبیران در حوزه زیست‌فناوری و زمینه‌سازی جهت هدایت آنان در اشتغال‌زایی” است.

انگیزه‌بخشی به دبیران در جهت شرکت در فعالیت‌های پژوهشی، فراهم کردن بستر آشنایی دانشجویان، اساتید دانشگاه، مسئولین و صاحبان صنعت با اولویت‌های زیست‌فناوری، هدایت دستاوردهای پژوهشی حوزه زیست‌فناوری به‌منظور برطرف کردن نیازها و مشکلات کشور، کمک به تجاری‌سازی علوم‌زیستی از طریق ارائه آموزش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی، زمینه‌سازی برای برقراری ارتباط موثر دانشگاه و صنعت در حوزه زیست فناوری، همکاری راه‌اندازی رشته آموزش زیست‌فناوری در جهت توسعه زیرساختی در سطح آموزش ­و ­پرورش و دانشگاه و همکاری در جهت بازنگری کتب درسی در راستای ترویج زیست فناوری از دیگر موارد محوری این تفاهم‌نامه بوده است.

در این مراسم دکتر حمیدرضا عظمتی، رییس دانشگاه شهید رجایی با ابراز خرسندی از شکل‌گیری تعامل سازنده میان ستاد توسعه زیست فناوری و دانشگاه شهید رجایی گفت: دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دارای ۲۴۰ عضو هیات علمی است که از این تعداد ۷۵ نفر دارای درجه دانشیاری به بالا هستند. با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه در حوزه‌های فنی و مهندسی، تعامل تحقیقاتی با ستادهای توسعه فناوری می‌تواند منجر به برکات فراوانی برای کشور و دانشگاه شود.

دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، نیز شکل گیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در راستای حل مشکل اتصال دانشگاه به صنعت دانست و اظهار کرد: این معاونت دارای ستادهای توسعه فناوری مختلفی است و ستاد توسعه زیست فناوری، یکی از این ستادها است.

قانعی با تاکید بر اهمیت روزافزون زیست فناوری در سطح جهان خاطر نشان کرد: ماموریت ستاد توسعه زیست فناوری دستیابی ایران به ۳ درصد بازار جهانی زیست فناوری تا سال ۱۴۰۴ است. این عدد، چیزی در حدود ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. در حال حاضر تنها نیم درصد بازار جهانی را در اختیار داریم که برای نیل به هدف فوق، نیاز به برنامه‌ریزی دقیقی است. 

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.