فرانسویها که در تلاش برای بازگرداندن توریستها پس از حملات تروریستی بودند حالا باید فکری برای مدیریت حضور بیش از حد گردشگران در این کشور کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایسنا، توریستهایی که هماکنون در اوج فصل گردشگری در فرانسه هستند باید ساعتها در صف بازدید از جاذبههایی چون موزه لوور، برج ایفل، کاخ ورسای، جزیره مون سن-میشل، قلعه چمبورد، دره لوار و قلعههای قرون وسطایی کاکوسان در جنوب غربی فرانسه منتظر بمانند.
هجوم گردشگران به فرانسه در حالی رقم خورده است که این کشور پس از چندین حمله تروریستی در پاریس و نیس در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ با افت چمشمگیر ورود گردشگران رو به رو بود و تلاش میکرد اعتماد توریستهای خارجی را برای سفر به این کشور دوباره جلب کند.
در حال حاضر از گردشگران خواسته شده از حداقل سه ماه پیش از رزروهای آنلاین برای بازدید از مکانهای مختلف استفاده کنند تا مجبور نباشند ساعتها در صفهای طولانی و خستهکننده انتظار بکشند. همچنین بسیاری از مکانهای گردشگری امتیازات ویژهای برای بازدید از این جاذبهها در ساعات غیر اوج شلوغی ارائه میدهند.
صنعت گردشگری ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی فرانسه را به خود اختصاص میدهد و بیش از سه میلیون شغل به آن وابسته است.
با توجه به این که پیشبینی میشود فرانسه امسال از ۹۰ میلیون گردشگر میزبانی کند و این رقم تا سال ۲۰۲۰ نیز به ۱۰۰ میلیون میرسد، بیم آن وجود دارد این کشور با پدیده “اُوِرتوریسم” رو به رو شود که بیش از این گریبان شهرهایی چون ونیز ایتالیا و بارسلون اسپانیا را گرفته است.
«کریستین مانتل» رئیس آژانس ملی توسعه گردشگری فرانسه در این باره گفت: در صورتی که کاری انجام نشود، در پنج سال آینده مجبور خواهیم بود شمار گردشگران خارجی که برای اولین بار به فرانسه سفر میکنند را تنظیم و کنترل کنیم. در پاریس ۸۰ درصد از مکانهایی که گردشگران بازدید میکنند در حاشیه رود سن قرار گرفتهاند و خطر اشباع شدن این منطقه از جمعیت بسیار نزدیک است.
تاکنون رابطه خوبی میان فرانسویها و گردشگران خارجی وجود داشته و این کشور با تظاهراتهای ضدگردشگری که سابقا در ونیز، بارسلون و آمستردام دیدیم مواجه نشده است اما مقامات نگران این هستند که نارضایتیهابه تدریج شکل جدی به خود بگیرد.
افزایش حضور گردشگران در فرانسه بازتاب یک روند جهانی است، چرا که شمار گردشگران بینالمللی طی ۱۵ سال اخیر بیش از دو برابر شده و سال گذشته از مرز ۱.۳ میلیارد نفر عبور کرد و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۳۰ به سالانه دومیلیارد نفر برسد.